Followers

18 January 2011

Hari-Hari Kena Saman. Makan Pasir Gak Aku Kang.






lepas kejadian aku kena saman sebab rambut panjang paras lutut oleh lecture yang anti-fashion...hari nih aku nyaris-nyaris nak kena saman sebab tak pakai neck tie pergi kelas...wat the hell yaww !!!....neck tie je pong...bukan nye aku tak pakai seluar... cet !!!



sebab tak pakai neck tie pun nak main saman-saman ke??...ke lecture kat Malaysia nih memang dah tak de kerja selain nak saman student...atau lecture kat Malaysia nih memang ramai yang bercita-cita nak jadi polis tapi tak kesampaian??...huh !!



kalau rambut panjang kena saman..tak pakai neck tie kena saman...pakai stokin warna-warni kena saman...kentot dalam kelas kena saman...korek idong kat tempat awam kena saman...mau abis duit PTPTN aku dok bayar saman....last-last IPT gak yang kayo...macam harem !!...


yang aku pelik nya sekarang....saman student bukan main kencang...kira income IPT masyuk gak la dok saman student..mau beribu masuk sebulan..tapi mana income tuh pergi??..toilet still tersumbat...tangga still buruk...kerusi meja still lagi uzur...mana duit-duit tuh pergi??..ke dorang sumbat dalam mulut dorang..haaa tuh yang kita tak taw tuh....



lepas nih saman jenis apa pulak la yang aku nak kena...saman sebab tak pakai boxer??...saman sebab tak mandi pagi??..saman sebab ngorat awek junior??...huh !!....last-last semester nih  banyak pulak saman aku dapat...dem !!!



Tamat........

11 comments:

teddyuna said...

huhu.. nsib2..

nelly said...

pergh .
marah habis . .
sabar je laaa . .
da nasib .

Azyie said...

sabo la yea...apa kta saman jew die owg blik..

.:: dieylah :: said...

yeah!!! dila pun sokong bab duit2 nih...aisehhhh.... pening2...ape daaa....

ANATI SOKI said...

walaweyh.. strict gak ar ipt ko.. menda cmtuh pun dah kena saman2.. wakakakak
anat fllow ko

CiPoT CeDoT said...

teddyuna;
tuh laa..huuaaa T.T


nelly:
mau x mara...lama2 boleh miskin o0o0o...hokhok..


azyie:
klu ikut hati..memang nak saman balik dahh..hekhekhek...


dila:
haii dila !!..akhaz..taw xpa..duit owh duit..hekhekhek...


anati soki:
taw xpa..macam harem!...thankz babeh..hokhok... :D

fAiRy PrInCesS said...

kat poli aku dulu pon salu ade saman2 ni.ntah pape je. ape kes amik duit student. dorg gune wat pe duit2 2 sume??

.:: dieylah :: said...

hai hai.... =D
wan nk duit tak...dila ade duit syiling je byk nih..ahakz! ^^

CiPoT CeDoT said...

fairy pricess:
tuh yg kita x taw tuh...akhaz..


dieylah:
duit syiling??..ok la tuh...sbb wan pon jgn kata duit syiling..duit siam pon wan xdek..huaahuaa T.T

||♥CuyA♥|| said...

saman...saman...saman...tu la kehidupan skang...sket2 saman..hak3

CiPoT CeDoT said...

taw xpa...xabis2 saman..tension tol !!

KriTikan PeDas

Grab This