Followers

14 January 2011

Lecture Aku Tak Fashionable ar !!! Panas Hati Aku


*perhh...gayo ar rambut dia....


aku panas hati betol laa..aku punya kad matrix kena tahan...kerana membuat kesalahan yang kecil...sebab rambut aku panjang...come on !!!...bukan nya aku berzina bawah tangga... or selak kain awek-awek comel poly...kalau aku buat kesalahan yang besar, lain ar...nih kesalahan yang sikit punya kecik...dem !!! ....tak fashionable betol la lecture aku tuh...sekarang nih normal la kalau rambut panjang serabai tanpa bersirat mahupun bergel...baru remaja !!....fashion dude,fashion... beautiful is pain !!... 


adakah jika rambut panjang menyebabkan pointer boleh menjunam jatuh??...adakah jika berambut panjang menyebabkan quality mahasiswa IPT akan tercemar???....yang nak belajar nya aku..yang nak memerah segala ilmunya, otak aku...apa kena mengena dengan rambut pulak..cet !!! ....apa punya rules la yang dorang dok cipta nih..sampai isu rambut pun nak bising..macam budak sekolah laa...hello !!! ...aku sekarang study kat IPTA...bukan kat Sekolah Menangah Kebangsaan Zon R1 Wangsa Maju... !!!!!



lepas nih aku kena ambik balik kad matrix aku...pastuh kena saman sedas...lepas nih kena botak licin la aku gamak nya..tapi dah macam skinhead la pulak...cet !!...tak hingin aku jadi skinhead...elok-elok aku nih di lable sebagai seorang geek yang tersohor..kang kena cop jadi skinhead yang comel pulak...tak mungkin, tak mungkin.....



*comel sial awek nih...i loike !!!



apa-apa pun aku kena balas dendam kesumat kat lecture yang kebas kad matrix aku tuh....dendam jenis apa yang aku nak buat yek???....conteng gambar bogel dia kat tandas??..hurmmm....tak tak..tuh zaman budak-budak sekolah rendah boleh laa....pecah kan cermin kereta dia??...hurmmm...tak jugak..tuh zaman budak-budak sekolah menengah boleh laa......ke kentot kat muka dia??..haa aku rasa idea nih bernas gak..tak pernah di buat orang lagi nih...kena cuba nih...



ke korang ada idea lain??....aku memang kena balas dendam nih...aku kena jadi seorang pedendam macam Batman or Spiderman...baru cool !!...kan kan...hekhekehk...


TamaT

7 comments:

muhd zulazwan ::jawer:: said...

jgn cume kentut..lepaskan je sume yg ade..hahaha

zuk zuhaiza said...

xpayah amik langsung kat matrik tuh.kalo kena saman sbb tak pakai kad matrik sound la balik dia

d33y4--PurPL3oRkiD said...

buat kad matrik baru..agagagaga

CiPoT CeDoT said...

muhd Zulazwan;
hekhekehk..kejam sngt tuh bro...hokhok...


zuk zuhaiza;
a'ah kan...bijak gak idea tuh..hekhekhek...



d33y4;
klu buat kad matrik kena byr RM10...kena klua duit gak..hukhuk

Emma Zaraa said...

ko ni mmg budak nakal kn...

||♥CuyA♥|| said...

hahaha...kcian kt ko..saba ekk...lecturetu concern kt ko...

CiPoT CeDoT said...

cuya;
bukan concern tuh..dia saja nak kena kan aku..apa yg dia x puas hati tah..sekali aku kasi penerajang sedas..baru raso !!...hokhok..

KriTikan PeDas

Grab This