Followers

10 January 2011

Saya Perokok, Saya Ok !!!








sapa habaq kat hangpa yang merokok tuh membazir,tak sihat, bla bla bla bla...haaa meh sini aku nak kongsi kebaikan merokok...ceqkidout yaaw~....


1) Merokok boleh meningkatkan metabolisme dalam badan...soo kalau korang nak kurus..isap la rokok dua tiga kotak sehari..lagi afdal kalau isap rokok sampai paru-paru belubang...baru cepat sikit kurus...


2) Boleh mengeratkan silaturahim...kalau korang abis rokok..cuba ko try mintak kat sesiapa..haa pastuh boleh borak-borak, buat kawan...dengan hanya sepatang rokok...kita boleh membuat kawan..tak payah nak guna facebook...kan kan...


3) Boleh meningkatkan ekonomi negara...lagi-lagi time harga rokok tengah naik nih..lagi la kaya negara kita...tapi jalan still lagi belubang, berlopak..sampai boleh bela ikan sepat dalam lopak tuh..kalau tayar moto termasok dalam lubang tuh..mau patah gigi depan bercium dengar jalan tar...macam harem !!


4) Boleh menghalau seranga...asap rokok yang keluar dari mulut dan hidung perokok boleh menghalau serangga-serangga yang merbahaya...soo jimat duit dok beli ubat nyamuk..kan kan...


5) Merokok its cool...kalau korang tak caya..korang pi tanya kat minah-minah rempit tuh...pakai seluar ketat plus koyak-koyak kat peha,lutut, kangkang...pakai baju tengkorang..rambut die kaler pink...duduk mengangkang kat bawah tangga Lot10 sambil isap rokok..auuuwwww...cool yaawww !!!


6) Boleh menghilangkan tensen...kalau putus silaturahim dengan awek ke...gadoh dengan memember sebab pasukan bola kegemaran kena boo ke...soo rokok boleh jadi jalan penyelesaian untuk melepaskan tensen...best kan??...


7) Boleh melepaskan rasa keboringan yang melanda ketika tunggu awek kat depan rumah.... normally perempuan akan bersiap sejam dua jam untuk untuk keluar dating..sooo balak-balak boleh meluangkan masa dengan merokok sambil menunggu awek dia kat luar rumah sambil duduk bersimpuh...tak kan tunggu sambil main game snake pulak kan??..apa kelas....


8) Boleh menjimatkan duit dari beli benda bukan-bukan...seperti shoping di mall berdekatan..kalau shoping dah perabis seratus dua ratus daa..kalau rokok..sepuloh hinggit jee..murah kan??..akhaz...


9) Merokok lebih baik dari hidu gam, isap dadah ect..soo better isap rokok...hukhuk...


10) Merokok itu seni...masa kita hembus asap rokok tuh..kita boleh buat bentuk bola..love...bintang..kambing gurun...smart wok...sungguh seni perokok nih rupanya...aauuuww~


soo macam mana??..lepas nih tak payah nak mara if boy korang smoking...merokok banyak kebaikan kot..nih baru aku kasi sepuluh..kang aku kasi puluhpuluhratus kang..juling pulak mata korang nak baca...


ok..Tamat....  :D

7 comments:

areripe said...

damm! I agree with the terms and regulations!~

CiPoT CeDoT said...

akhaz...put-ur-hand-up...put-ur-hand-up..put-ur-hand-up..hakhakhak...

ch!natsu said...

haha cis..~~

seliparbiru said...

ko tertinggal lagi 1..
merokok boleh buat mati pucuk...
nnt ko da kawin senang.. xde anak... senang la nak bermanja dgn bini..hakhak

ween said...

pergh. byk gak benefit dia. lps ni boleh try.

shaerin said...

wah , memang bagus lah !

CiPoT CeDoT said...

ch!natsu;
hekehkhek.... :D



seliparbiru;
haa..bagoz2..trimaz sbb kasi idea..hokhok...


ween;
e'eh...perempuan x elok isap rokok..try isap curut,batang paib or batang butuh ke..baru gayo !!...hekhek...


syg;
bagoz kan..kan kan kan... :D

KriTikan PeDas

Grab This