Followers

05 January 2011

Bekas Bini Aku Buat Hal. Sian Tunang Aku




macam nih cerita nya...

pada suatu hari..aku dok sedap kecing dekat bawah pokok kelapa kat belakang rumah..al maklum laa..toilet umah aku buat hal..jamban tersumbat...brader yang dok repair toilet aku tuh dia kata jamban rumah aku tersumbat sebab banyak produk-produk yang susah nak hadam oleh tandas rumah aku...


so then..masa aku sedap dok layan kencing...bekas bini aku call aku..sebab dia nak mintak tolong hantar anak kucing dia dekat Sekolah Menengah SMK Zon R1 dekat Wangsa Maju..sebab kat sekolah tuh selalu kasi anak kucing dia makan ikan free..dia tak mampu nak beli ikan..sebab harga minyak dah naik...


and tetiba tunang aku angkat call bekas bini aku tuh..tunang aku tuh cun..muda bergetah..sedap mata memandang...korang ada??..akhaz...tapi yang panas hati nya...bekas bini aku nih nak mengambuk sebab tunang aku angkat phone...watdahell yaawww....tunang aku melalak-lalak la kat aku sebab dia kena marah dengan bekas bini aku..sambil dia melalak tuh, sempat lagi dia lap hingus kat baju Pagoda keluaran khas aku...dem !!!


yang lagi panas nya....bekas bini aku tuh post kat facebook dia yang dia tak puas hati tunang aku angkat phone..abis semua wartawan, paparazi, mamarazi serang aku...sampai aku nak kencing kat bawah pokok kelapa kat belakang rumah pun dah tak tenang seperti selalu..sebab ada je pihak media yang nak snap-snap pic aku...tak boleh ke tunggu aku abis kencing dulu??...huh !!


The End.....




p/s: ini bukan blog gosip artis..kalau korang nak taw cerita sebenar..ringan-ringan kan bontot pergi kat link nih...

9 comments:

zati said...

hahahaha siottt je, pasal abby abadi dengan mememy, bakal meletus sekali lagi hahahak :P

nazihahisa said...

tunang duduk serumah tu~~~ ntah pape lah artis now ni.

CiPoT CeDoT said...

zati;
tuh la pasai..artis~...hokhok..


nazihahisa;
taw xpa...nak jadi apa la dorg nih...hu~

.:: dieylah :: said...

ish3...macam2 da..lantak la dorang...xsuke gosip2 nih...hehe...

nk jd wartawan dah ke cipot... ^^

Wahida Nasution Thakhrim said...

ingat ni Hollywood ke nak buat macam tu.. aduh!!

Azuan said...

tak habis3 kes nie..hehe

cik zaza said...

cehh..potong betul nk kecik bwh pokok kelapa blkg rumah!hahaha..

touya said...

Kesimpulannya .. ko suka kencing merata-rata .

CiPoT CeDoT said...

dieylah;
teringin jugak..hokhok..


wahida;
tuh la pasai...


azuan;
tuh laa..boring~


cik zaza;
best kot...hokhok...cuba try...hekhekhek...


touya;
eh??..mana ko tahu?...hebat !!..akhaz..

KriTikan PeDas

Grab This