Followers

19 January 2011

Aku Bersyukur Di Lahirkan Sebagai Seorang Lelaki Yang Hensem. Wakakaka





kenapa aku bersyukur menjadi seorang lelaki...

1. Boleh mengorat awek junior yang comel kat poli..(tapi dorang jual mahal...dem !!)

2. Tak payah mengambil masa yang lama nak keluar date...mandi, pakai baju, spray perfume, siap ..kalau perempuan..nak kena make-up berjam-jam..tapi muka still sama..lain la kalau make-up berjam-jam muka bertukar jadi macam Lisa Surihana ke..Fasha Sanda ke...Taylor Swift ke...Laddy Gaga ke..kan kan... 

3. Tak period...kalau period tiap bulan period..bapak ngeri...akhaz...

4. Boleh isap rokok dengan tenang..kalau perempuan isap rokok..nanti ada orang pandang serong pulak..kena maki..kena hina...kan tak best tuh...kan kan...

5. boleh hang out tengah malam dengan gembira...kalau perempuan hang out tengah malam dah kena label sebagai seorang bohsia...kan tak sedap tuh...

6. Tak pregnant... kawin, pancut, dapat anak...mudah bukan??..kalau perempuan..mengandung dah 9 bulan...sakit lagi...hu !!...payah !!..

7. boleh kencing berdiri...perempuan boleh??...haaaaa

8. boleh kentot bersepah...kalau perempuan??...jijik sial...

9. boleh gurau kasar dengan memember..kalau perempuan, gurau kasar sikit, kecik hati...cet !!!...

10.  lelaki selalu nya muka buruk tapi dapat awek cun..kalau perempuan..muka cun..tapi dapat balak buruk..sian korang...hekhekehk...


ok...nih je entri  tak berpaedah yang sempat aku buat...chawww~

12 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

bersyukur!! :)

CiPoT CeDoT said...

syukuran..hekhek

shaerin said...

ouh , kalau saya cun , bf saya bapak buruk la kan ? HAHA !

CiPoT CeDoT said...

ko jgn nak perasan syg oiii....

.:: dieylah :: said...

haha..awek dh bunyi tu cipot...

^^

kalo takde pempuan lelaki leh hidup tak cipot????? ahakz!

^^ peace no war ^.^!

CiPoT CeDoT said...

hekhek..taw xpa..akhaz...
alaa...klu xdek lelaki pon...perempuan mana nak wujud...hawa di jadikan dr rusuk Adam..kan..akhaz..

zuk zuhaiza said...

mesti awek kau buruk sbb kau hensem..eh..sorry..

CiPoT CeDoT said...

kitorg special kes... dua dua sedondon..bak kata org..sama cantik sama padan..wutwut...akhaz..

ch!natsu said...

haha terbaekla.. ;P

CiPoT CeDoT said...

hekhek... :D

atiEy_[azHa] said...

haha. sampai hati kau cakap balak aku buruk. haha.

CiPoT CeDoT said...

hekhehek...puji diri sndiri nmpk??..akhaz...

KriTikan PeDas

Grab This