Followers

04 December 2010

Top Web Sites in Malaysia

hello,hai   ^.^



hari nih aku nak berkongsi dengan korang web site atau dalam bahasa ibunda laman sesawang yang paling femouz meletop-letop macam pisang goreng makcik kiah yang masak guna tangan tuh...korang ada pergi MAHA tak??...ada kan..makcik kiah (aku main letak je nama makcik tuh..sebenarnya aku tak tahu menahu pun nama dia sapa..hekhekhek..)...kat MAHA, dia ada buat show menggoreng pisang dengan menggunakan tangan..perhh...hebat hebat hebat...ilmu apa tah dia pakai..aku, kalau tangan kena kencing sendiri pun dok mengelupur..(apa kaitan air kencing dengan minyak??????)...dia siap boleh rendam-rendam tangan lagi dalam minyak panas tuh..tengok la nanti..aku nak try rendam kaki pulak dalam minyak panas..aku nak try mengalahkan makcik kiah tuh..baru nanti boleh berjalan sambil mendabik dada...huu~




ok...kita kembali ke tajuk asal...kalau dulu aku pernah buat entri pasal Top 100 Web Sites in Malaysia..hari nih aku bernafsu nak berkongsi dengan korang top website part 2 punya..kira terlatest punya laa....info nih aku ciplak dari website Alexa...aku saja la melawat Alexa nih...mana la taw...blog aku nih tercalon ke..tapi itu semua hanya mimpi basah di malam hari..hakikatnya..blog aku nih hanya la sekadar di pinggiran pantai jee..huuuaahuuuaaa  T.T   ..tapi tak pe, tak pe..pelan-pelan kayuh bak kata nenek jiran aku...hukhuk...




Top 5 Web Sites in Malaysia



ok..tanpa membuang masa..jom kita usha website mana yang paling meletup-letup dekat Malaysia...

bummmbaammmmbummmmbaammmmm....(drum roll guna tongdrum)



Tempat ke-5 jatuh gedebuk kepada...........





kalau dulu Google tempat ke lima...la nih Youtube pulak take over..tahniah tahniah...(bajet owner Youtube tengok blog aku...ceet !!)




Tempat ke-4 jatuh tersungkur kepada.....



dulu Youtube yang number 4...sekarang Yahoo! pulak..sebab Youtube da jatuh tangga ke-5..lepas nih owner Yahoo boleh sebut Yahooo0o0o0o kuat-kuat sebab dapat kalah kan Youtube untuk kategori website terhangat kat Malaysia...akhaz...




Tempat ke 3 dan naik juara...





aku saja gabungkan tempat ke-3 dan ke-2..sebab website yang sama jugak...yang ke-3 jatuh kepada Google.com....manakala (cesshh...'manakala'...ayat bahasa melayu sungguh..patot dapat A1 masa SPM..saja nak riak..hekhekehk)....tempat ke-2 pulak si Google.com.my yang punya...hohoho....



ok....for da best winner adalah.......

(drum roll please !!)






sapa lagi..tak kan blog aku pulak...hekhekehk...website yang paling hangat meluap-luap jatuh kepada Facebok !!!!!...bagoz bagoz...sapa yang tak kenal facebook??..sila gores dahi korang kat pucu tingkap...hohohoho.....




Top  Prono Web Sites  in Malaysia



aku ingatkan bila Malaysia dah block Redtube & Tube8...tak de la web site prono lain yang akan melonjak naik..rupa-rupanya still ada..soo memang nampak terang menerang tanpa perlu di suluh la yang Malaysian nih memang kaki layan video romen-romen...so paham-paham la yeerr...hekhekhek...






LiveJasmin nin merupakan website prono yang paling terkenal dekat Malaysia sekarang...website nih number 44...dan Youjizz (seperti gambar di bawah)...berapa di number 45...kira 2  website nih merupakan website prono yang paling ramai Malaysian dok usha...usha la korang puas-puas...jangan sampai tersembul bijik mata sudah..hekhekhek...








for your information...kedua-dua website prono nih telah mengalahkan website surat khabar Kosmo ( number  46)..website e-Bay (number 47) dan juga JobStreet (number 53)...nampak sangat la Malaysian lagi minat tengok video prono dari baca surat khabar on9 dan juga carik kerja on9...apa barang ye tak...layan video prono lagi syook...kan kan kan.....




ok...nih je yang aku nak kongsi dengan korang hari nih...aku harap korang doa-doakan la blog aku pulak tercalon..aku menyangap jugak nak dapat raking tinggi mengunung...cita-cita mau tinggi maaa....hekhekhekhek...



ok...selamat berhujung minggu.....got to go....toodle~   ^.^ 

2 comments:

ken said...

lol. include porn juga? naughty eh? haha..

CiPoT CeDoT said...

baru complete...hekhekhek...

KriTikan PeDas

Grab This