Followers

04 December 2010

Aku Budak Senior. Perasaan Riak Menyelubungi Diri

buuuahahahhaha....(gelak dengan riang)


akhirnya aku berjaya berada di zon akhir...esok bermula la hari aku sebagai pelajar Politeknik semester enam (semester akhir)...waaahahahahhaha...esok aku boleh jalan sambil mendabit dada dan meninggikan hidung kepada pelajar-pelajar junior...waaahahahahha....dan esok juga adalah hari permulaan aku bagi mengayat pelajar-pelajar junior yang comel-comel...hekhekhek...(mintak-mintak la awek aku tak baca post nih..kalau tak..mampoz)...hekhekhek...



aku ingat lagi..dulu masa first-first datang Kulim..bukan main takut..ye laa..kat Kulim aku mana ada sapa...semua saudara sepupu sepapat aku duduk area-area selatan...mana ada belah-belah utara nih..soo aku rasa agak seram sejuk jugak la tinggal kan sini sorang-sorang..da la memember pun haram tak de kat area sini..detik hati aku, macam mana la aku nak hidup kat sini sampai 3 tahun..sedih kot...Kulim oii..bukan ada apa !!!



tapi tuh dulu..sekarang semua kat Kulim dah ada...kau nak apa??!!...Giant?...(Giant pun nak megah)...McD??....Secret Resepi??...haaa semua ada kot..dulu boleh la kau akai-akai..pelekeh kan Kulim..tapi la tak boleh la ceq..semua serba serbi ada...kalau nak dating..boleh pergi kat Tasik Kulim..smart wok...air dia jernih kot..tak percaya??..korang try usha tengok..hekhekhek...



aku semacam tak percaya aku ada kat semesta enam...aku ingat lama sangat tiga tahun tuh...rupa-rupanya..tuptaptuptap..pejam celik pejam celik..dan dua tahun lebih aku kat sini...hebat tak hebat tak...hekhekhek..(gelak bangga)



kepada rakan-rakan semua..doakan aku dapat mengakhiri semesta akhir nih dengan gemilang terbilang dan gemilang  (berapa banyak gemilang daa)....doa kan aku dapat pointer yang cantik supaya aku boleh berlagak dekat orang kampung bila balik kampung halaman aku nanti  (ceshhh..niat tak suci)...hekhek..



ok...nih je yang aku nak merepek meraban malam-malam nih..aku nak pergi gosok baju kasi cantik berkilat mengelip..biar nanti mata-mata budak-budak junior tertawan dengan pelajar senior yang bajet macam aku..hekhekhek...


ok...got to go....tataaaaa  ^.^

8 comments:

Emma Zaraa said...

gegeh hang noh..

CiPoT CeDoT said...

hekhekhek...

shaerin said...

ehem , macam la junior nak kat kamu ~

HAHA !

salah besa la tak bace doe . Setiap gerak geri mu di awasi . Muhahah ~ :p

all da besh for ur last sem !

x i l a said...

sy super senior...em7..kui3

CiPoT CeDoT said...

syg;
ko jgn pandang bf ko sebelah mata yunk..kalau tak xdek la ko tertarik hekhekhek....
thankz dear :D



xila;
perhh...dia lagi hebat...hekhek...

.:: dieylah :: said...

nk bis dh kan belaja...
ni pun sabar nk biskan sem 8 ni..
start sem je awl thun dpn...
xnk jd senior..nk jd junior..hahaha..

ol da bes cipot!

CiPoT CeDoT said...

jd senior la best...boleh buli budak junior..hekhekhek... :D

Anonymous said...

Seems to [b][url=http://pradas.hidear.org/#44371]プラダ 長財布[/url][/b]
pastor to to the nowadays mania[b][url=http://pradaoutlet.hidear.org/#44501]プラダ 財布 新作[/url][/b]
"dissemble fur" thriving [b][url=http://prada.hidear.org/#44351]プラダ 財布[/url][/b]
ambiance, this [b][url=http://pradas.hidear.org/#44491]プラダ 財布[/url][/b]
band of hand-made Teddy Bear Tricks strap, the particular expedient[b][url=http://prada.hidear.org/#44431]プラダ 長財布[/url][/b]
simulation fur and leather recycling. Tricks wearing sparkling, trifle savage, amphibole and Caizhu of assign is reminiscent [b][url=http://pradaoutlet.hidear.org/#44501]プラダ 財布 新作[/url][/b]
of the unimportant era. Their neck,[b][url=http://prada.hidear.org/#44431]プラダ 長財布[/url][/b]
help and foot of each shared can be on the wend, and absorbed of fun. Media published [b][url=http://bestshopping.hidear.org/#44481]プラダ 長財布[/url][/b]
lone calculate of $ 195.

KriTikan PeDas

Grab This