Followers

24 November 2010

Contest Pecah Tabung !!!




bapak meriah tabung kat atas nih...bila nak duit aku nak menggunung macam nih agak nye??..huh~  T.T



untuk mengisi masa lapang aku malam-malam nih...aku bernafsu la nak buat contest yang di anjurkan oleh blogger-blogger yang kaya..(selalunya blogger kaya je yang rajin buat kontest nih..kan kan)..aku yang sengkek nih mana mampu nak buat contest...nanti nak kasi korang hadiah ape??...taik gigi??..soo baik aku duduk diam-diam sambil kupas kuaci...lagi bagoz...



tabung kat atas tuh  Mama yang punya!!!..bukan Almab Albab yang punya !!!.....



semalam kalau tak silap aku..mama telah anjur kan Contest Pecah Tembelang..eh eh..salah salah..bukan Pecah Tembelang...Contest Pecah Tabung...bukan tabung haji...tabung botol mana tah dia kutip..tuh aku tak taw..korang kena tanya dia sendiri....contest nih tamat pada hari jumaat minggu nih (26/11/2010).....Mama !!..asal buat kejap sangat contest nih..tak sempat  nak jumpa bomoh nak mandrem-mandrem..hekhekhek...



mama siap kasi hint lagi..dia ada kasi tiga hint...

first : dalam bontol tuh semua duit 2 kupang..atau dalam bahasa iban bermaksud 20 sen..(sejak bila aku pandai cakap bahasa iban??)

2nd: botol tuh jenis Roselle 1 liter...

3rd: dia kasi gambar nih,






tapi, contest nih bukan dia buat untuk umum..dia buat untuk follower tersayang dia sahaja..soo kalau korang bernafsu jugak nak masuk contest nih (walaupun aku yang akan menang)..korang kena jadi follower mama dulu...baru boleh join....lepas korang nak follow mama punya blog..korang boleh tulis jawapan korang kat ruang komen entri tuh...korang hanya diberikan 10 kali cubaan je..kira korang boleh kasi 10 jawapan je..



korang nak taw jawapan aku apa?...hekhekhek..malu la nak kasi taw...korang nak taw jugak ke??...betul nih nak taw??..tak pe la..aku kasi taw laa..kang menangis plak...nih jawapan aku...






perhh...bapak confident aku jawap...hekhekhek...saja nak menunjukkan tahap ke-confident-an aku nih tinggi sikit dari korang..buuuaahahahhahah...



ok...sampai disini saja review pasal Contest Pecah Tabung Anjuran Mama...Mama mana??..Mama Tanjung kot...korang tanya la dia sendiri..pastuh info kat aku...hekhekehk...



ok...GTG..Toodles~   ^.^


4 comments:

Asrol Mania said...

taruk air lam botol tu.. pastu minum.. hahahaha

Da lama nak blog walking, komen2 camni tapi skang quietly busy la..
Gejala-gejala Aku Tengah Busy

CiPoT CeDoT said...

minum dgn syiling2 tuh skali..baru rasa perasa tambahan..hekhekhek...

BIONIC WOMEN said...

time kasih join kontest nih..
esok jawapannya ek..
tungguuuuuu
:)

CiPoT CeDoT said...

bionic women,
hekhekehk..da tak sabo nih..akhaz..

KriTikan PeDas

Grab This