Followers

25 June 2010

Red Mummy..Thankz ^.^

salam semua...hai hai hai...hoho

sebelum tuh aku nak ucap kan jutaan terima kasih la kepada sesiapa yang sudi menjadi follower blog aku yang serabut seraban nih...terima kasih la bnyk2 norh..aku sayang korg semua..muuuaah muuaahh muuaahh....  ^.^  (untuk perempuan single sahaja..harap maklum)..akhaz..

ok, hari nih aku nak bercerita kat korg pasal otai blogger yang paling aku minati dan kagumi..kira bnyk la aku blajar dan dapat tip-tip bloging dari akak sorg nih..dulu, sebelum aku ada blog lagi, aku da baca blog dia..memang hebat...dan sampai skrg aku still baca blog dia..kira mcm kipas susah mati arr  (die-hard-fan)...ceewaahhhh~

aku x taw la pulak kalau korg x kenal akak nih..dia nih agak femouz di kalangan blogger2 kat Malaysia nih...wanita yang aku maksud kan ialan Kak Red or Red Mummy...korg kenal x??..haa!! x kenal??!!...mcm mana korg nak kenal..jiran sebelah rumah pon belum tentu korg kenal..betol x??..akhaz..

aku nak berterima kasih la kat akak nih sbb bnyk bagi aku tip2 tok blogging and aku nak ucap trimaz gak untuk Bro Sirman (hubby Red Mummy) sbb bnyk bagi aku info pasal software..thankz bnyk2...

aku taw..musti ada mulut2 longkang akan cakap yg aku nih buat entri sbb nak kipas Kak Red..sory nak cakap arr..aku bukan jenis kipas2 nih..aku jenis bagi aircon trus..baru raso..kan kan..

lagi sato..entri nih saja aku nak luah kan terima kasih aku kat org yang bnyk bantu aku dalam bidang blogging nih...mcm entri yang aku buat untuk meluahkan terima kasih aku kat pihak FB dan GB tuh..x salah rasa ye, klu org bantu kita..kita ucap terima kasih..sbb aku nih jenis berbudi bahasa..bukan mcm korg..waakakaka..

ok, sebelum aku tutup karangan sekolah rendah aku nih..aku ada tepek sato vedio...korg layan la yee..nih Vedio Projek Alpha yang aku curik dari Youtube...enjoi~!!!




P/S: klu korg nak carik Vedio Project Alpha..ringan2 kan bontot korg carik kat Youtube..banyak info tentang otai blogger kat dalam tuh..soo kepada budak2 hingusan mcm aku nih..yg baru nak merangkak dlm bidang blogging..rajin2 kan bontot korg tengok vedio2 nih ye..bnyk ilmu kita boleh dpt...hoho...







4 comments:

Wan Haffiz said...

zaazz..betui2..kite kena bnyk explore dunia blog ne..

CiPoT CeDoT said...

wan haffiz:
yup...
jgn jd org sombong..
nnt kira sndr yg rugi..

FiRsYa MeLisSa said...

dush!!kena sebijik kat muka firsya..
mmg tak kenal pun kak red nie~
huhuhu..tapi thx lah kenalkn dia kat sini..hehe

CiPoT CeDoT said...

firsya:
hekhekhek...
sama2...
klu x kenal, jom la kenal..
x salah klu kita kenal..
bnyk kan kenalan kan best??
betol x??
akahz,...

KriTikan PeDas

Grab This