Followers

19 June 2010

tHankz to FB & Geng BLogger

salam, dan selamat kepada pembaca-pembaca blog Cipot yang di hormati, di sayangi dan di kasihi...
aku nak mengucap kan jutaan terima kasih kepada pihak FB serta Geng Blogger...sbb apa aku nak ucap terima kasih..haa klu nak taw..meh tengok pic kat bawah nih dlu...


haa..korg nampak x graf kat atas nih..klu x nmpk..p cuci mata korg ngan klorox...

korg bayang kan..x sampai sebulan aku  promote blog aku kat Geng blogger dan FB..graf aku mencanak naik..mcm x percaya oooo....

sory la yee...aku x brani nak letak jumlah visiter..sbb visiter aku x bnyk pon..yang palang2 kecik tuh 1, 2 visiter je..yg palang tinggi tuh ada la adalam 5, 6 visiter...tuh pon klu korg nak percaya arr...akhaz...

soo di sebab kan itu la aku nak ucap kan terima kasih la bnyk kat pihak Fb dan Geng blogger..sbb telah membuat kan org masok jugak kat blog aku yg mcm sampah nih..huhu..dan trimaz jugak kat pelancong2 yg baik hati serta pemurah untuk meluang kan masa korg kat sini..trimaz~!!!!  ^.^

soo kepada blogger2 yang rasa peminat korg x berapa nak ramai tuh..boleh la try Fb ngan Geng Blogger yee...akhaz....

ok, sampai sini saja post sampah aku...chaw!!!...  ^.^

p/s: aku nih mcm jakon je buat post nih..padahal semua org da taw kot..hekhek..nak buat mcm mana..saya nih mentah lagi..soo kepada otai2 tuh, boleh la kongsi2 ilmu ngan saya..Sharing is Caring, kan kan kan..akhaz.. 


11 comments:

Amir Izzat said...

tahniah! jangan merasa rendah diri..usaha tangga kejayaan kan? ok ar tue..amir pun kurang gak..huhu

CiPoT CeDoT said...

amir:
trimaz...benda yg kurang tuh la kita kena tmbh kan..hekhek...

Melz said...

congrats. teruskan usaha yep !

I n n z said...

uu. peningkatan yg memberansangkan ;)

CiPoT CeDoT said...

Melz:
yup..trimaz.. ^.^


Innz:
akhaz..trimaz yaw... ^.^

ayin~weeweet said...

hehehehe kite samelah..tq GB!

CiPoT CeDoT said...

ayin:
akhaz...
yaa thankz to GB...
hohoho

nuyuEna said...

congrats..:)teruskan usaha..maju blog anda utk anda~yeeehaa!

CiPoT CeDoT said...

nuyuena:
trimaz... ^.^

Allen Grayson said...

aku pun baru je start nak kenal blog...lawat2 la blog aku yang baru nak bukak mata nih...

CiPoT CeDoT said...

allen:
akhaz.., trimaz sudi komen..ye ye,nnt aku dtng menyerang..akhaz..

KriTikan PeDas

Grab This