Followers

25 June 2010

GengBlogger Gathering!!


 untuk pertama kali nya dalam sejarah kat Malaysia nih..(selain dari sejarah meroboh Penjara Pudu).. Geng Blogger akan mengada kan majlis makan2...perhhh.seronok kan..boleh lepak2, berkenalan ngan blogger2 lain..boleh ngorat blogger2 yang cute2 / kacak2..boleh kongsi2 ilmu blogging..boleh merapat kan ukhwah diantara blogger2 tempatan...boleh carik calon isteri/ suami..mcm2 boleh...kan kan kan...

parti yang x berapa nak liar nih di adakan kat Taman Tasik Putra , Putrajaya pada 10 /7 nnt..masalah ye skrg aku ada kat Kulim..tengah berperang untuk mendapat 4 flet pada sem nih..(doa kan untuk aku..huhu)...soo mcm mane aku nak pegi..eshh~..x boleh tangguh ujung tahun ke??..huhuhu   T.T

oleh kerana aku x dapat nak pegi..soo aku nak ajak pembaca blog aku nih sebagai wakil boleh x??..apa kata korg pegi sergah sikit parti yang x berapa nak liar tuh.. boleh la kan..lagi pon korg bukan nye buat apa pon 10/7 nih...korg dok goyang kaki kat rumah je..sambil korek idong..soo dari korg buang masa..baik korg p join mereka-mereka nih..atlest ada gak aktiviti nak buat..kan kan kan...

ok, jom kita usha sedikit sebanyak info tentang GengBlogger Gathering nih..ayoohh!!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Tema : Unlocking the secret of your childhood memories
jadi budak-budak?
permainan budak-budak?
makan makanan budak-budak?

Tentatif:
9.00-10.00 : Pendaftaran
10.00-1.00 : Suai kenal + games!!
1.00-3.00 : Makan + solat
3.00-4.00 : Sharing session
4.00-5.00 : Aktiviti bebas (bergambar + mandi tasik???)

 Ramai yang sudah mahu ikut sama!

Juga ada ada senior blogger yang akan datang!
Jom sama-sama memeriahkannya!

Berminat mahu jadi ajk?

Setakat ni cuma ada 6 orang yang betol2 komited dengan menhadiri meeting online, perlukan lebih ramai ahli untuk menggerakkannya.

unit pengankutan (2 orang)
-ada kereta atau motor
-cekap membawa kereta atau motor
-mengetahui selok belok perjalanan di kota kuala lumpur atau putrajaya
-komited dan teruja nak buat kerja

unit aktiviti (5 orang)
-pernah jadi ketua rumah sukan masa sekolah (penolong pun boleh)
-ada pengalaman buat aktiviti besar2an
-komited dan teruja nak buat kerja

unit media (2 orang)
-pandai amek gambar
-ada dslr
-ada video cam
-kemahiran buat video
-kemahiran membuat banner
-komited dan teruja nak buat kerja

unit makanan (3orang)
-kita akan adakan potluck, jadi jangan risau kena masak banyak
-pandai membuat creampuff
-komited dan teruja nak buat kerja

uni promosi (4 orang)
-blog cecah 400 visitor sehari
-pandai guna applikasi dalam facebook
-komited dan teruja nak buat kerja

unit registration (2 orang)
-memiliki suara yang sopan dan halus
-pandai memujuk kalau peserta tiba tiba taknak join
-komited dan teruja nak buat kerja

unit sponsor (2orang)
-ayah atau emak orang kaya
-tahu mana nak dapatkan sponsor
-komited dan teruja nak buat kerja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

haaa...nih je la info yg aku dapat...FYI, aku bukan AJK UNIT PROMOSI..aku buat nih secara suka rela..sbb aku taw..musti ada yang x taw lagi kan??..soo x salah kira nye aku nak berkongsi..sbb makcik ipar aku cakap..Sharing is Caring..Caring is Loving..wwuuuuuuuu~

soo aku harap ramai lah yg join ye..baru syok..walopon aku rasa sedih dan kecewa sbb x dapat nak follow..tp aku harap, aku akan dapat follow nex time parti plak...

ok, sampai di sini je maklumat yg aku nak sampai kan..info2 nih aku curik daripada Brother Faridzul Asyraf Mat Arifin  (tuh nama dalam FB dia, nama dalam ic dia aku x taw..huhu)




3 comments:

si[jari] telunjuk said...

10 july tuh dah bersibuk2 nak balik hstel..selamat bergather blogger2 sekalian

ieQa sWetLuv said...

x dapat nak pi even baju yang divote berjaya menjadi pilihan..sedey =(

CiPoT CeDoT said...

si jari telunjuk:
yup..
selamat berhibur..
huhuhu..sedih x dpt join..hu~

ieqa swetluv:
ala alaaaa...
cian ye dia..
huhuhu

KriTikan PeDas

Grab This