Followers

24 March 2010

CaRa NgoRat aWek

anda ada awek/balak x??...musti la ada kan..anda-anda kan ensem2/cantik2..xkan xdek kowt..(nih cara2 untuk bodek visiter)...hekhekehk

sejujur jujur nye la kan..aku ngako, aku xleh hidop single..maksod nye, aku x boleh idop tanpa ada perempuan yg sudi membelai di sisi aku...meby sebulan 2 boleh la kowt idop membujang..pastuh, pasti aku akan carik awek2 yg berkeliaran kat lorong2 Haji Taip untuk menjadikan mereka bakal calon menantu...

aku pon kurang pasti kenapa..bila aku membujang..aku rasa bosan giler sipot bahbie..mana x ye nyerk..lelaki perlu kan perempuan di sisi  kan..soo normal ar..aku kan lelaki..aku bukan khunsa..harap maklum...

soo bila da clash jer...aku mula laa carik awek2 yg berkeliaran...tp sebenar nya..sebelom clash pon aku da carik skendel da..hekehkeh.,..tengok!!..jujur kan aku..aku ngaku aku x setia..tuh sbb la sebulan 2 ja perempuan tahan couple ngan aku..kalau perempuan tuh couple ngan aku lebih dari 3 bulan..haa musti dia ada problem kat saraf otak..akhaz...

sebenarnya, bnyk tempat yg boleh korg jadi kan lokasi untuk meng-ayat..bukan sahaja di kaki-kaki lima mahupun di lorong-lorong gelap..tetapi kat internet pon boleh dowwhh.skrg zaman it kowt..suma guna jari..korek idong, guna jari..garu bontot, guna jari..raba awek sebelah dalam train pon guna jari..tetapi jari juga boleh di gunakan untuk mencari bakal isteri...

contoh nye..korg boleh ayat awek/balak yang cute2 dan ensem2 kat website2 yg femoz..seperti myspace,tagged,hi5,friendster dan sebagai nyer...kat blog aku pon boleh jugak..ko jgn pandang rendah kat blog aku..blog aku nih pown ada org try nak carik pasangan idop, ko taw..haaaa aku bukan nak lagak la aku..aku taw..blog aku memang hebat..wahahahah....






haaa..ko nmpk tuh...kat blog aku nih..tp dia carik pengkid dowh...ada ke pengkid baca blog aku???..persoalan di situ..kalau ada, tolong laa buzz si budak Miss Liana tuh nyerk..dia kekurangan kasih sayang tuh...kesian plak aku tengok...


haa selain dari blog aku..korg gak boleh try carik pasangan idop kat facebook...alaa...xkan korg xdek facebook kowt..malu la dowh..skrg suma org ada facebook...anjing jiran aku pown da ada facebook...hebat tidak...

korg taw x cara nak meng-ayat kat facebook??...haa x taw!!..kuno la korg nih..x up-to-date langsong..xpa2..aku ada seorg sifu yang boleh ajar korg...korg nak tengok cara dia meng-ayat??...haa meh usha...




haaa korg tengok tuh,..tera x tera si mamat nih...siap boleh sound minat tuh jangan sombong2...kalau minat tuh sombong ko nak buat apa??..nak lempang dia??..hekhekehk..mcm2 memember aku nih..hadoooiii...




haaa nih member aku tuh...kalau korg nak berkenalan ngan dia..korg leh add facebook dia kat sini...tp dia bukan pengkid ye..harap maklum...dia lelaki tulen..setahu aku laa..tp x taw la kowt2 dia khunsa ke kan..sbb aku x pernah cek lagi 'harta karun' dia..hekehkehk...

kalau korg nak blaja meng-ayat..korg leh la kontek2 mamat nih...dia nih ayat power tuh..korg tengok je la pic number 2 tuh..tengok cara dia ayat hebat x hebat..siap leh sound perempaun tuh jgn sombong2 tuhh~..korg boleh buat ker??..haaa hebat dowh kwn aku..aku berbangga mendapat kwn yang sehebat koo..huuu~

kalau korg nak try meng-ayat Lady Ga Go..korg leh add dia kat sini...perhh..pic dia...terbaiiiikkkk dowh~.....akhaz...

ok..sampai di sini saja...chhhaaaaawwwwwwwwwww



23 comments:

Anonymous said...

haha..wah..wan sgt3 honest..tabik respect la ngn wan..caya lah.!! ^_^

haha..msty kwn wan mrah wan neyh cuz post blog psai dia..haha..

luckily it wasn't bcuz of my adik..*miruL* or he'll brag bout it throughout da entire TM Jitra..adoii..hahahaha.!!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

skali skala nak femoz kan member..xsalah kan..nnt wan try buat post pasal lu plak..ok??..nnt lu femoz jgn lupa kan wan plak taw..akhaz..

akhazz..mirul2....

Anonymous said...

hahahaha..bguz ekh wan kerana ingt nk famous kan kwn2.. hahaha...psai Lu.??? adoii..eyh,no need la..please I really mean it..jgn laa.. hahaha..adoii..

haa..mirul..tera wan cita psai jejaka encem tu pn dh brapa kali dia dok tnjuk abeh dkt geng2 TM..haha...adoiii..

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

alaa..
pless..
nih kira ok la wan minx kebenaran..
slalu nye kalau wan nak tulis pasai org lain..
wan main tulis jaa..
lepas da tulis bru la minx kebenaran..
nih ngan lu terbalik plak..
nnt wan try nyerk..
jgn terkezot plak..
hekhekehk..
yaa i mean it toooo.....
akhaz..


mirul tuh sengal skit..
suka carik publicity murahan..
hekehkehk...

Anonymous said...

hakhak.!! alaaa..jgn la.. lu mna da bnda yg nk wan ckp kn pn..alahai..no need la..adoii.. bnyk bnda yg terok drpd yg baek la lu neyh wan.. hakhak..xpyh la..hahaha..please don't.. adoii.. ;p

hakhakhak..dia tu..mmg taO..kdng2 wat malu kak dia ja taO..segan betoi lu kalo dia tu wat hal..ish3..sengal..mmg sengal.. *woopssiee..sorry miruL..terkutuk plak..haha..*

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

xpa2..
nnt wan crita bende baik2 jaa..
hekhekehk...

xpa2..kita kutuk dia pown,bukan nya dia taw..
hekehkehk..
kutuk lagi,kutuk lagi..
wahahahhaa..
(tumbuh tanduk kaler merah)

Anonymous said...

hahaha,ada bnyk bnda baek ka.? haha.. adoiyaii.. hurmm..ni wan,dh wan mntak permission kn, lu bg la, n serius, lu x kecah la wan nk cita psai pa pn, baek ka, buruk ka, nvmd, serius neyh, nti if lu ckp tulis baek2 nmpak sgt like pksa wan plak tulih yg baek2 ja..yea x.? haha.. soO, fine la, permission granted..^_^

hakhakhak.!! *devil*
hahaahahaha...nti if dia bca post neyh..
maty lu..hahahaha..
;p

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

si mirul tuh pernah ka bukak blog wan???
rasa nya mcm x pernah jaaa...

Anonymous said...

hakhak..pernah..tp x kerap kot..
dia ada la,if lu hbaq dkt dia,baru dia buka..
if x..xda nya..haha..dia besa la.. important date ari2..haha.!!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

wahahaha...
apa yg important ya, xtaw laa..
yg penting nya date ngan si muna jaa..
hekehkehk...
nnt kim salam kat dia norh...

Anonymous said...

hakhakhak..itu la important datenya..
dgn muna la..ari2 pn,da same thing, tp x pernahnya bosan,hakhak.!

yea2,baek,nti lu smpaikan,tp esk dia cuti, tp arini agy dh dia xmai..xtao la psai pa.. hahahha.!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekhekhek..
normal arr..
org ngah bercinta mana taw bosan..
kan..
akahz..


paham2 la napa dia x dtng tuh lu..
musti smlm penat klua ngan muna tuh.
hekhekhek

Anonymous said...

hahaha,yup3.! nmpknya begitu la dat mirul.. haishh..bercinta x ingt org laen dh..hahha..
;p

hahaha..betoi la kot noO..cheq pn x da msa dok pi jd spy dia, nk tgk dia pi mna, watpa ngn muna tu owh..hahahaha..;pp

mirul3...

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

normal la lu..masa bercinta nih la nak berkepit manjang..nnt da kawin nnt..haa baru la rasa bowing..coz sblm kawin asyik berkepit ja kan..hekhek,...hopefully si mirul x mcm tuh laa..akhaz..


hekhekehk..dia bnyk kali ka xdtng kerja??

Anonymous said...

hakhak..yup2..hendaknya, mesra + berkepit la smpai ke tua yea x wan.? amin3..doa2kan la kwn kita sorang tu..hihi..^_^

dia.? aiii...x terkira kot wan..ntah la, kdng2 lu pn xdan nk perasan dia mai keja ka,dia ceng ka, dia amek cuty ka..lu sndiri also dunnO..hoho..;p

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

owh ya kaa...nnt kalau lect dtng mcm mana la kan..hekhekehk..biaq p dia laa..dia da besaq..pandai piki mana buruk mana baik..kan kan kan...


lu ceramah la dia sikit..bia dia rasoo..hekehk

ellefirebolt said...

Encik Siput,

Sekali lagi, comments semuanya antara hang ngan adik aku (hangpa ni tadak keja ka???). Anyway, wow! Tak penah tau pulak ada kumpulan manusia cam hang ni. Takleh hidup tanpa aweks. Hehehe~ pelik2~

For the past 29 years, sekali pon kak ella tak penah bercinta. Heheeeh~ asyik sibuk bercinta ngan buku, ngan degree, ngan masters, now ngan kerja. Lepas ni nk mencari cinta di London pulak kot. Nk cari cinta kt London Business School pastu kt UMIST. Insya Allah~ org tanya, tak menyesal ka? Menyesal apa pulak, bahagia adalah. Teramat bahagia dan gumbira. Rasa nk patah balik time, buat degree balik adalah. Nikmatnya tak terkata. Allah aja la yg tau!

Ngan manusia? Serah bulat2 pada Allah S.W.T sbb memang tak terbuka pintu hati setakat ini.

Tak sabarnya nk balik England!!!!!!!!

CiPoT CeDoT said...

hekhekehk..akhir nya kak ella kembali ke rumah cipot nih yaa..thankzzz~!!!!

ada kak..ramai org kat lua sana tuh x boleh idop single..saya boleh ja idop single..tuh suma propaganda jaa..hekhek...

waahhh wan doa kan impian akak tuh tercapai..aminnn~..

nak wan carik kan calon ke kak??..
hekehkehk

ellefirebolt said...

kembali daaa~ 2 minggu off internet, giler best! nikmat~

iyer ke ramai? agaknya laaa~ tak sempat lak nk interview demo2 semua hehehe~ propaganda ke? or realiti ni? saja nk cover line yek~ heheeh~

amin~ hehehe!

nk carik calon? boleh ke? sila beli majalah cleo, ada 50 eligible bachelors, pilih la satu kt akak hehehehe~

Anonymous said...

hahaha..penat dah..x nk nasihat pn..mlasz3..
hahaha..x mkn saman jgk tu haaa..hahaha..

hurmm..dia tu ka..beh smua arini buku log lu, ngn my pencil case beh smua dia angkot bwk blik umh..adoiyaii..beg lu ringan gila ari ni.. smua mirul pnjam..adoii..hahaha.!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

kak ella: cesh~..nak yg ganteng2 jerk..pelik gak majalah cleo tuh...muka market,ada kerjaya..ada pendidikan tinggi..but x kawin lagi..mcm tipo jaa..


lu: hekehkehk...trok betoi mamat tuh..baik dia angkot lu skali balik rumah jaa..lagi senang..kan..hekhek

Anonymous said...

hakhakhak.!! cannot angkot lu la.. nk mampos bleyh..nti satu family pi cari mirul dkt umh dia..naya ja dia..hahahahaha..!!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekhekhek..ye laa.kalau suma brg nak angkot..baik ang kot ngan lu2 skali..haa lagi mudah..hekehkehk...

KriTikan PeDas

Grab This