Followers

22 March 2010

gEt oUt FroM mY FaCe!!





New Boyz
:: Sejarah Mungkin Berulang ::


Sejauh mana mampu bertahan
Sampai bila harusku kenang
Setiap kali bertentangan
Tiada ketenangan

Cemburumu merantai hati
Meleburkan semangat diri
Bila aku kenangkan kemanisan lalu
Semua itu ku ketepikan

Andaiku turut rasa hati
Telah jauh ku bawa diri
Tapi kemaafanku lahir dari hati… mengatasi
Sejarah mungkin berulang
Walau engkauku maafkan
Oh kekasih
Tapi mungkin hanya sementara
Keinsafan di hatimu

Berpanas hujan berembun
Tak pernah ku hiraukan
Asal dapat memenuhi
Segala keinginan hati

Ku bina istana cinta
Dihiasi lukisan rindu
Indahnya pada di luar
Tapi penuh kepalsuan
Bila ku tiada
Terbuktilah
Betapa aku pula di sisimu

Sejarah mungkin berulang


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


hari nih kita ambik mood jiwang basi skit yerr...sbb aku nak luahkan kat korg something bout kasih,cinta, sayang yang pernah aku curah kan kat sorg awek nih..tp di balas dengan penipuan...

sedih dowhh..bukan nak ckp ar...dlu masa kanak2 rebina dlu..aku pernah fallin' in love kat sorg awek bertudung..dia??..xla cute mana...pendek,gemok,muka berjerawat,kaki berkurap,kentot berbau,bontot berpanau ( aik??..sampai bontot pon taw panau x panau nih..bahayaa~)

suma masa,harta,kasih,sayang aku serah kan kat dia..dalam 3-4 bulan gak la kitorg cintan cintun..tp korg taw..rupa2 nya dia main ngan jantan lain kat belakang aku...mau x ngamok..meroyan aku...dia, ngan jantan2 tuh skali aku hayon..tp kat dia x la aku naik tangan..sbb aku ingat pesan mak aku...jangan naik tangan kat perempuan..kekuatan lelaki untuk melindungi kaum hawa..bukan mencelaka kan mereka..ada paham kat situ??..kalau x paham..korg boleh hentak dahi korg guna lesung batu sampai retak...

lepas kejadian tuh..aku da lupa kan dia..n syukur, aku pon da berhijrah ke kulim..soo aku dpt jauhkan diri dari dia...tapi!!!!!

TAPI!!!...baru2 nih aku terserempak ngan dia..dan dia plak mula la gatal mengenyam ngan aku...n dia look better than before...dia da x pakai tudung...wahhh tergoda iman siot...

tapi masalah nyer skrg...aku da ada awek...n dia pulak saja nak mengatal ngan aku..dan lebih berani nye lagi..dia leh mengatai dengan aku depan awek aku...mau x angin sato badan awek aku...tp oleh kerana ayat aku manis, semanis madu lebah di gua musang...soo awek aku x jd mara2...(hebat kan aku)

tp mcm mana ngan perempuan tuh...xkan aku nak bia kan dia mengatai??...


mengikut hati aku..aku nak jd kan perempuan tuh awek aku...sbb muka dia da sweet da skrg...x berjerawat da, badan da slim, kaki da bersih, bontot da mantap...laki mana xnak bontot yg mantap kan...hekhekehk...

tp fikiran waras aku berfikir..kalau dlu dia pernah main kan perasaan aku...x mustahil dia akan main akn perasaan aku untuk kali ke-2..soo aku lupakan tentang bontot dia yang mantap..dan aku teringat kepahitan yang dia berikan pada aku masa kitorg bercinta dlu...

soo aku nak bg sato lagi lyric lagu kat dia...


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

MCR - I dont Love You

Well when you go
Don't ever think I'll make you try to stay
and maybe when you get back
I'll be off to find another way

When and after all this time that you still own
You're still the good-for-nothing I don't know
So take your gloves and get out
Better get out
While you can

Whe-n you go
Would you even turn to say hey
"I don't love you
Like I did
Yesterday"

Sometimes I cry so hard from pleading
So sick and tired of all the needless beating
But baby when they knock you
Down and out
It's where you outta stay

And after all the blood that you still own
Another dollar's just another blow
So fix your eyes and get up


Better get up
While you can

Whoa x 3

Whe-n you go
Would you even turn to say hey
"I don't love you
Like I did
Yesterday"

Well, come on. Come on

Whe-n you go
Would you have the guts to say
"I don't love you
Like I loved you
Yesterday"

I don't love you
Like I loved you
Yester-day

I don't love you
Like I loved yo-u
Yester-day


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


yaaa i dont love u like yesterday...dalam bahasa melayu nyer...aku da x suka kan ko lagi...soo berembus dari hidop aku...

kepada lelaki kat lua sana...jangan bia kan diri anda di selubungi misteri minah gatai...

yang aku kompius nye skrg...asal dia carik aku lagi..da xdek jantan lain ke nak kat kau...muka cun..xkan xdek jantan nak kowwtt..tah2 ko ada propaganda kowt..saja2 nak mengatai..da xdek kerja lain la tuh...baik ko pergi goda Dato' yang bnyk duit..aku nih mana ada harta nak bagi kat kau..hadoooiiii....

tp memang betol la memember aku ckp..ko tuh jenis perempuan pakai buang jaa...thankz god aku da putus ngan ko...

akhir kata dari aku...(sila rujuk title post)

29 comments:

Anonymous said...

jiwangnya post neyh wan,but I love MCR'S song.. loved it.! my fav..^_^

psai yg wan cita neyh, glad dat wan tetapkan aty tu,gud for u,honestly,suka tgk org yg ttap aty n pndirian dia..great 4 u..sokong wat u are doin'.!
;)

haha..part wan wat ayt manis tu x bleyh tahan betoi la..haha..nseb agy wan pndai mengayat ekh..if x,adoii..mampoih gF wan mrah.. naya ja..hoho..

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

wan pon suka lagu tuh...lyric dia soo deep...(perhh ayat aku)..

haaa...hebat kan wan...tuh la ckp..skali wan ayat..cair gunung kinabalu tuh...akhaz...ayat kena manisssss~

hekhekehk

Anonymous said...

yup3.! n suka tgk gerard way.! omG, he look so damn gud lookin'..fair skin tahap gila n rambut dia black..look so nice..haha..^-^

hakhakhak..kena blajaq ayt manis dkt wan dh prasan kalo cm neyh.. hakhak.!! blh wan.?? blh la..hihih...

;p

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

aik??
nih suka lagu ker suka muka artis..
hadoiiii...
tuh la perempuan..
humm~


boleh2..
no hal..
tp ada pengeras dia..
ayam lenyek lori ngan telo mata kucing..
ok???

Anonymous said...

hakhak...both la.! suka lagu first, n then if penyanyi not bad, pa agy, bertambah2 suka la.. tp serius,if penyanyi tu x encem pn, tp if sora n lagu dia best,lu ttap suka la..serius..hehe..^_^

hakhakhak.!! kena bg pengeras.?? xnk la.. cm tok bomoh plak..hakhak..tok bomoh wan..hahahaha.. *sesuwai.!* hahaha..

;p

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

ok..
lu sebut kan sato group yg lagu best tp muka hanco...
xdek kan xdek kan..
perempuan..
muka 1st..bakat belakang crita..
mcm tengok bola laa..
sokong team mana yang ada mamat2 ensem..
kalau xdek yg ensem..
soryy~
kan kan kan...
perempuan..its normal..
akhaz..


tok bomoh wan??
eeee x sedap betoi..
TOK WAN..
haa sedap gak..
hekehkehke

Anonymous said...

hakhak..eyh,actually,ada okeyh,like Queen, itu Freddy Mercury, bukan encem pn, but sora n lagu dia sedap wat,n lu mnat lagu Queen smpai ari neyh, one more da diz one guy,pemenang idol negara mna ntah,rupa xda,but nyanyi lagu rock, omG..best giler.!! haa..kalah3.?? hahahahaha.!! bola, minat Cristiano dlu b4 lu kenai muka dia pn,honest.!n dia burok first2 skunk ja dh encem skit..hahahaha..

hakhakhak...TOK WAN...cOmeyh.!!!!! hahahahhahahaha.!!!!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekhekehk...c!!..perempuan...yaa normal arr..kan kan kan..akhaz...

hekhekehk..TokWan pon come ker...akhaz...mcm nama org tua jaa..akhaz..

CiPoT CeDoT said...

hekhekehk...
owh ya kaa...
but yg fotball player tuh..
lu minat coz muka dia rite..
haa
tengok tengok...
alaaaaa..
ngaku je laa..
perempuan tengok muka dlu, bru tengok bakat..
kan kan kan..
akhaz..


tok wan??..xcute laaa...cipot cedot lagiiieee cutee...

Anonymous said...

haha..hey.! no okeyh, I liked him only when I heard only his name,serius.! rsanya a few weeks after that only kak ella showed which one is Cristiano to me,time tu pn dia ngan gigi,rambut x terurus,bdan kering,muka jerawat..serius.! I think wan kot yg didn't see Cristiano time tu, msa awai2 dia dlm Man Utd..I know him weLL enuf, 7 years being his fan.! haha..

hakhak.!! cipot cedot mmg dah sah3 dh.. x bleyh kata pa dh..mmg cOmeyh pn..hahaha.!!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

perh...lama nyer..nih kalau Cris dego nih..musti dia jd kan lu calon isteri ke 2..hekhekehk..(mat saleh boleh kawin 2 ker??)

haa taw xpa..
pandai kan wan pilih nama...
hekehkehk

Anonymous said...

hahah..haa..mmg lama, since 2003 smpai dia kuaq from MU la,n msa join Real Madrid,baru lu da x sokong dia..hehe...calon isteri ke-2.? nahh.. I am his ex.. n always will be his ex..haha.. so, Ron, I'm over u,now I'm with David..^_^

hekhekhek..ha'uh..cm wan lorh..hahahha..

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

wahahaha...
ex Ron da tukaq kekasih..
hekhekehk..
boleh buat gosip nih..
nnt klua la news...
akhaz..

hekhekhek...
mcm wan??
akhaz...
mcm2 la lu nih..
hekhk

Anonymous said...

hakhakhak..xpyh kuaq dkt news.. x ska publisiti.. *yea la tu.!* hahahaha.. xnk okeyh, David a good boy, bkn cm Ron, he's a total flirt.! kaki pmpuan betoi..hohohoh..Ron..behave urself, u no luck wif me..haha..pity u la dear..huahua..;p

haha..ha'uh..mcm wan,da aritu lu dok bsing2, ckp + tnya2.."where is cipot cedot neyh.?" n then my mum overheard..n then dia ckp pa ntah..da lupa dh..but it was damn funny..haha..

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

wahahaha...
(lu...udah2 la tuh berangan)..
akhaz...
bueekkk.. :P


ya kaa..
haa nih musti ngumpat2 wan nih..
hekhekehk...
wan bnyk guna nama yg pelik2..
but nama Cibot Cedot la yang paling wan suka..
coz sound like funny n cooolll.....
yaa i likkkkkeeee!!!!

Anonymous said...

hakhak.!! hello.. like, Im not dreaming, just fantasizing okeyh.. wahahaha... napa wan, xbleyh ekh.?? itu ja la yg ada pn skunk, david archie, but lu x obses ngn dia, cuz da pnat lu obses sama itu Ron for 7 years,rsa penat sgt..hoho..;p

hahaha..x ngumpat la.. ingt dh, my mum said "cipot cedot oit,pi mna.? cipot pait (pahit) dok cari neyh.." hakhakhakhak.!!! adoiyaii..
yea3,comeyh nama tu..kena ngn wan *suka la tu,weekk.!!*

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekhekehk
ye x salah lu..
terus kan, terus kan..
akahz...

suka suka suka...:)
akhaz...
cipot pait??
ada nyek??
wan x pernah dego pown.,.
akahz...

Anonymous said...

hakhak.!! yayy.!! wan mengalah..hihihih..;p

hahaha..suka dia..
haha..ada..lu pn x taO kata ada..
my mum la..hahaha..adoiyaii..

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekehkehk...
mengalah laa..
skali skala mengalah ngan lu..
kan kan kan..
akahz...

owh ya kaa..
hekhekhek..
nnt wan nak tukaq nama la ...
cipot pait..
hekhekehke...

Anonymous said...

hakhakhak.!! eyh, mimpi pa ngalah ngn lu neyh.?? hihihihih.. yayy.!! wan ngalah.. bestnya...haha..;p

hakhakhak..xpyh la..itu special..
lu punya..wahahaha...

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekhekehk..
skali skala buat lu tersengeh sampai telinga..
sbb menang berdepat ngan wan..
hekehkehk..

ok3..
wan cipot cedot..
lu cipot pait..
hekehkehk...
smart haa...

Anonymous said...

hekhekhek..cm taO2 ja ekh wan lu sengeh smpai ke tinga..hihihihi.. yeaahha.!! menang debat ngn wan, bkn snang nk menang..hahaha.. yayy.!! ;))

hehehe..deal2..cipot cedot brkwan baek ngn cipot pait.! nice...hahaha..smart owh.! ^_^

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekhekehk..haa taw xpa...lu makhluk 1st kat dunia nih yg menang debat ngan wan..akhaz,..

yaa nice..cooolll~..akhaz...kak ella plak cipot apa??..hekehk

Anonymous said...

hahaha..yea ka.? xkot noO..rsanya wan msty da bnyk ngalah ngn yg laen2 sama..kan3.?? haha..

hihihi..ntah,tu kena tnya dia,nk jd cipot ka x..hahaha.! ;p

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

xla..wan nih bukan jenis mengalah..kalau wan taw wan betoi..wan akan biaq kan org lain ckp wan betoi jugak..tuh la nama nya besaq kepala..hekhekehk..


hekehkehk..a'ah..tanya dia dlu..mana la taw dia xnak jd cipot kaa...dia nak jd kerang ka,ketam ka..xpon tapak sulaiman..hekehk..

Anonymous said...

hakhakhak.! wan x hbaq pn lu da taO dh, wan jenis nk ur own way,tmbah2 if wan yg betoi..agy la.! hahaha..besaq kepala..haha..true2..tp ngn lu ngalah.. yayy.!! best3.!! ^_^

haha..yup2..kena tnya dia dlu, nti last dia jwb " kak ella org.." haa sudah,tutup case.. hahaha.!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

tuh la pasai..bertuah sungguh..akahz..


hekhekehk..ya kaa..alaa..x best laaa...hukhukhuk

Anonymous said...

hikhik..nmpknya I am lucky in diz case..yippe.! ;)

haha..tu la..tgk la cmna,nti wan tnya tgk..hikhik..^_^

~Lu~

ellefirebolt said...

Encik Siput,

Huarrgghhhh! Haiihhh~ baru bangun dari hibernasi daa~ ekekekekekek! Anyway, hamboi2~ dasyatnya kejiwangan hang ni. Apa2 pon tahniah la pasai tak tergugat lagi iman tu (tapi rasanya ada goyang sikit daaa). Pasal ex tu, tu namanya pompuan gedik + tadak maruah. Awai2 kena reject!

Akak ingatkan 29 comments ni drpd pelbagai pembaca, rupa2nya hang ngan adik aku ajer yek? Alahaiiii~pabenda la yg hangpa 2 org merepek ni, kak ella tak baca all of them pon. Tapi tangkap sket2, pasai gerard way, freddy mercury, and cristiano ronaldo. Apa2 pon, tu discussion korang. Lantaklah~ malas nk comment. Tapi hang ni judgemental laa~ tak semua pompuan tu suka pada artis atau sportsman sebab rupa paras, even though sebahagian besarnya camtu. But Lu & myself are among the exceptions. Kami mmg minat artis atau band and sportsman sbb bakat depa la. Not entirely about looks. But these mat saleh are blessed with good looks so, no crime what? Mcm lelaki jugak, asal la korang minat pekakas sup a.k.a Wondergirls tu? Pelik betui~ see what I mean?

Anyway, this is to myself. It's good to be back on the world wide web. =) Yeeha!

KriTikan PeDas

Grab This