Followers

18 March 2010

tHankz to aLL viSiter

perhhh..berzaman gak aku x sentoh blog nih..bz giler dowh school holiday minggu nih..memember cuti sem..soo depa ajak aku turut serta membuang masa kat KL..sampai nak sentoh laptop pon da x sempat...

korg nye cuti skola apa mcm??...best???...korg jawap dlm hati je la nyerk..aku mlas nak dega korg nye jawapan...wahahaha..(kejam bukan)

krog boleh la hurey2 sbb cuti sem @ skola...aku nih..org dok happy2 cuti...tp aku still lagi dok kat opis...sedih sungguh...tp nak buat mcm mana..da tugas aku..kalau bapak aku nya opis..sebulan x dpt kerja pon no hal..tp oleh kerana opis nih xdek kena mengena ngan saudara sedarah aku..soo folow the flow je laa...kita nih kan kuli jaa..hukhukhuk...

oleh kerana hari nih aku agak free..soo aku p la usha2 akaun nuff aku...mana la taw duit da boleh buat hantaran kawin...tp hakikat nyaa,..nak beli coki2 kat kedai Mak Lemah Tonggek pon blom tentu cukup...akhaz...




haa korg nmpk x pic kat atas nih...td masa aku melawat akaun nuff..aku usha la lokasion visiter aku..hambik ko..aku ingt dari malaysia ja..rupa2 nya org turkey pon ada baca blog aku..perhh..kembang kuncup idong aku...

tp aku agak kecewa..sbb aku xdek visiter dr korea..kalau ada, boleh aku tolong kirim salam kat Wonder Girl...wahahaha...(ok3..x lawak)

temacih la bnyk2 kepada korg yang snggop terjah aka jaga tepi kain aku..sampai sanggop bersengkang mata dok mengadap blog aku yg serabut nih...lain kali terjah la lagi blog hamba nih nyerk..nnt hamba blanja korg shisha kat setiawangsa..perhh..layan dowhh...awek aku ckp brother yang jaga shiha tuh hensem..tp kalau nak di banding kan aku ngan brother tuh..aku, 4 kali ensem..( xnk mengalah tuh)...akhaz..

sebelom aku habis kan post aku kali nih..aku nak bg panton skit kat korg..hapa!!..korg ingt aku x reti berpanton ker..heelloo~~..sastera aku dapat A++ dowwhhh..bukan nak cakap arr..

panton aku berbunyi bergini


mak kiah ada suami
suami dia pak lebai
akhir kata dr aku, budbyeee~~~







15 comments:

sayang said...

huray huray cuti sekolah.. hehee

ellefirebolt said...

Hello Encik Siput,

Lama gak akak ternanti2 post encik siput yg seterusnya. mmg dah jd pengikut setia (setia ke aku? hhhehehe) kamoo dah ni. Bravo!

Sama2 kasih jawapan dari akak. And thanks sbb lawat akak nyer blog. Sgt lah baby lagi. tapi akak ada 2 soalan:-

1. mcm mana nk letak add nuffnang kt dlm blog kiter?

2. mcm mana nk letak gadget yg count our visitor tu? puas dah mencarinya tapi tak dapat la pulak.

Tolong yer~

Anonymous said...

hehe..u r most weLcome..^-^

hahaha.! heLLo.?? shisha only uh.??

no way.! sumthink more satisfying please..

kak eLLa,mintak wan blnja,TGI Fridays,Breeks,or Manhattan Fish Market.? bleyh2.?? haha.!!!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

kak ella: trimaz sudi baca blog saya..sory la kak..skrg jrang up date..bnyk hal giler cuti skola nih..u knw mee..akhaz..

1)akk pg nuffnang.com.my..n creat new acount..nnt dia ajr cara nak letak...

2)count our visiter??..akk nk letak ker..xyah la kowt..nnt akak nye page jd berat..kat nuffnang dia ada tunjuk berapa org yang visit kita nye blog..soo tengok kat sana da la nyer...akhaz..

n congrat sbb ada blog...wahahha...LU bila lagi???..akhaz..


lu: shisha la layan...stawberi + mint..perrhhh..high tuhhhh...akhaz..

Anonymous said...

hahaha..Lu.? bLog.? uhhh..weLL.. xkn ada kot.. haha..I sucks at writing la wan..hihih..

shisha = NO.! xnk la wan..not satisfying.. nk bnda yg make stomach fuLL la wan.. xnk high3.. nk low2 ja..hahaha.!!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekhekehk
low2??
kat mana nak carik tuh
akhaz...


try la lu..
mana taw boleh dpt sambutan..
kan kan kan,....

Anonymous said...

haha..low2 snang ja, yg dkt yg lu senarai pendek kan tu..haa...kn snang ka kn.? hahaha.!

alaa..lu x pndai lorh wan, wan okeyh la ramai kenalan, for sure la dpt sambutan hangat.. xpa2.. lu jd penyokong setia + kuat blog wan n kak ella.. hehe..okeyh.? go3.!! <3

^_^

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekhekehk..
mcm2 la lu nih...
akhaz..

owh ya kaa..
die hard fan la nih..
akhaz..
thankz lu...
alaa...
tp kalau try buat apa salah nye kan..
kan kan kan

Anonymous said...

haha..yup2..die hard fan neyh..penyokong kuat agy setia...wahaha..;p

u r most weLcome..^-^

haha..adoii...takut2 turn into disaster la wan..
hakhak.!

;p

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekhekehk..
alaa nak takowt hapaa..
hurm..
luuu...
lu x bosan ke baca blog wan nih..
hekhekehk

Anonymous said...

haha..tkot la..nti my blog, gulung tikaq..
hakhakhak.!!

bosan.? haha..xda la..okeyh ja, lu suka.. haha..

;)

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

ya kaa..
wan baca blog wan sndr pon wan rasa bowing..
mcm mana la lu boleh dok sini lama2 kan..
hekehkehk...
apa2 pon..thankz...:)

Anonymous said...

hakhakhak.! ntah la wan..lu suka..just love readin' ur posts...makes my day..
kdng2 lu dok tmpat keja kn, tringat blog wan, kdg2 lu buka la dkt pc TM tu, kdng2 just teringat ja pa yg wan tulis tu..lu gelak + snyum ja sorang2..nseb xda org ckp lu gila..hahahahaha..!
sama2 wan...hehehe...;)

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hkhekhek..ya kaa.apa yg lawak sngt??..memember wan pon kata, cara wan tulis lawak..tp bila wan baca..x la lawak mana..xdek part yg klaka pown..tp member wan bila baca blog wan..tergelak sorg2...dia kata ayat wan buat dia tergelak..padahal x lawak mana pown..
hekhekehk...
rasa nye korg yg baca blog wan nih kena cek otak laa.harharhar

Anonymous said...

hakhakhak.!! yup3.!! setuju sgt3 dgn pa yg kwn2 wan ckp..betoi.! cara wan tulis tu, ya allah, kalo bca,cm nk pecah perut,kelolo gila.! hakhak.!!

x pyh check..mmg dah terbukti kekeloloan nya owh.! hahahaha.!!

~Lu~

KriTikan PeDas

Grab This