Followers

03 January 2011

Allah Selamatkan Kamu Mak !!!





hello...assalammualaikum......   



hari nih...tanggal 3 hari-bulan 1...genap la umur mak aku yang ke 4 teeeeet (bunyi sensor) tahun....sory ar..gua tak boleh nak mention umur mak gua ar..kang orang tua tuh kecik hati  (tenang tak aku panggil mak aku orang tua??..akhaz)......


aku harap mak aku berbahagia tahun tahun nih dan tahun-tahun akan datang..aku doakan rezeki mak aku murah..senang nanti aku nak paw...aku doakan mak aku sihat sejahtera hendaknya..aku doakan jugak mak aku gembira bila aku ngan abang aku abis study..supaya aku dan abang aku dapat kerja best-best...dan turn mak aku pulak paw duit kitorang...hokhok...


aku...nih ada sekeping video aku nak sajikan khas untuk mak aku....lets cekidout yaw !!







last but no least...aku nak mintak maaf banyak-banyak kat mak aku..aku taw aku ada banyak buat salah..aku taw aku kuat melawan cakap dia...aku kan remaja...memberontak..soo normal laa...kan kan...sapa sokong aku !!...say yeeeeaaaa !!!!







and aku nak mintak sory sebab aku tak dapat beli kek untuk dia tahun nih..dengan bongkak nya aku nak cakap..yang aku memang selalu beli kek untuk mak aku..sampai sanggup kumpul duit sekolah..sampai sanggup tak beli rokok seminggu semata-mata nak beli kat mak aku kek...sampai kan kakak comei yang jual kek kat Genting Klang tuh kenal la aku..sebab setiap tahun beli kek kat dia..pastuh mintak murah..akhaz...nak harapkan abang aku beli kek untuk mak aku??..jangan harap..dia kederek !!..dengan aku pun nak berkira..aku paw rokok sebatang pon nak mengamuk..dem !!!


sebenarnya aku nak buat vidblog khas untuk mak aku...tapi takut jadi cam gini...





soo sebab tuh aku malu nak buat vidblog...kang tergagap-gagap macam budak nih kang..sapa mau jawap...


ok....nih je entri khas untuk mak aku yang aku sayangi dan kasihi..terutama duit dia..paling aku sayang..hekhekhek...


I LoVe You Mom..Allways.....    :'(


toodles~

4 comments:

.:: dieylah :: said...

selamat ulang tahun kelahiran tuk mak cipot.....
semoga dia sentiasa ceria mempunyai anak senakal cipot..ngeee~~~ ^^

CiPoT CeDoT said...

memang hari2 ceria pon..hokhok..thankz dila... :D

Aiydalela said...

epi belated befday. sementara ada mak n ayah. hargailah dorang tahap 200%

CiPoT CeDoT said...

trimaz aiydelela.... :D

KriTikan PeDas

Grab This