Followers

02 December 2010

Proton Pahlawan Melaka




Proton Lekir...bapak smart kot rim dia..usshh



hello, assalammualikum...


aku nak ucapkan tahniah dekat Proton sebab berjaya mengeluarkan produk yang terbaik dari ladang (walaupun design ciplak dari company lain)...body kereta dah boleh tahan gembak...nama pulak dorang letak dengan nama-nama pahlawan melayau melaka...korang kenal tak pahlawan melayu melaka??..apa !!...tak kenal !!...nampak sangat la korang punya sejarah fail....(duussshh...aku terasa)...



da...aku malas nak membebel panjang-panjang...korang tengok la gambar-gambar kereta keluaran negara tercinta kita nih..memang boleh di banggakan...(tapi adakah kereta tersebut segagah namanya??..hurmm...pandai pandai la korang nilai sendiri)...



jom kita usha gambar-gambar tersebut..mana la tahu ada yang berkenan nak buat hantaran untuk kasi kat bakal isteri ke kan..korang kan kayo...yahooo pakcik kayoo !!!....ok..toodles...  ^.^







Proton Jebat...Mitsubishi Lacer Malaysia..hooyeehhhh!!...memang superb !!!....













Proton Kasturi....facelift Saga BLM yang di lancarkan di Thailand beberapa hari lepas....











Proton Tuah....kerena nih seakan-akan Proton Persona kalau tak silap aku...











Proton Lekir....Lotus Europa Malaysian...haaa..kau jangan main-main..hebat kot...mak !!!...abang nak tujuh !!...mak aku membalas...'kau ingat aku cop duit !!!'....aik??...    -.-"










Proton Lekiu...aku dengar cerita..kereta MPV nih dibina untuk pelangan Proton dari China...tapi memang superb...hoho....




p/s:  harap-harap kereta buatan Malaysia nih segagah namanya...

3 comments:

Fyzal said...

perghhh.. gua nk lekir satu.. mantopp.

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

perh!!! lawa ah.. harap2 kuar ah design2 ni.. proton mmg bt concept car lawa2 tp cukup ssh nak release sbb price demand yg Malaysian mintak sume nak murah

CiPoT CeDoT said...

fyzal;
tuh la pasai...smart kot...mcm kereta batman...harhar...



mizi;
paham2 org kita..tp kalau aku pun nak murah...harharhar...

KriTikan PeDas

Grab This