Followers

30 December 2010

Gambar Bang Ben Muda Belia Remaja. Bapak Keping.

hello, assalammualikum....



korang kenal brader tough Ben Ashaari??....tak kenal?...kalau newbies dalam bidang bloging nih mesti korang tak kenal dengan brader nih..tapi kalau da sedikit lama..mungkin korang kenal...brader nih bapak ensem..tapi kempunan la kat korang (girl) sebab brader nih da kawin...haa tapi sapa pedulik...lelaki boleh kawin empat kot..wakakakka....



dia nih boleh tahan famous jugak...kira blog dia boleh tahan gempak jugak laa..dalam sehari ada la puluh-puluh ribu orang dok stalk...korang nak taw kenapa dia famous??..aku rasa dia promote blog dia lebih kurang macam Dr.Rozmi promote produk kesihatan tuh...aku  tak tahu sapa yang tiru sapa..dia tiru Dr.Rozmi ke atau Dr.Rozmi yang cikplak idea brader nih...



kenapa aku kata cara dia promote blog macam Dr.Rozmi??..sebab dia tak akan berhenti promote blog dia walaupun ada ramai yang mencaci menghina blog brader nih...sama macam DR.Rozmi..kau kutuk la produk dia macam sampah ke...2 Alam tuh macam haram ke...dia tetap promote produk dia abis-abisan walaupun movie 2 Alam tuh tak mencecah angka 4 juta..jangan mengaku kalah Dr.Rozmi !!!!..cayok cayok!!..lepas nih buat movie 4,5,6,7 Alam pulak..mana taw laku..kan kan kan...tuah ayam nampak di kaki..x gitu..akhaz...


ok..

aku malas nak bercerita pasal blog brader Ben nih..sebab aku rasa korang semua dah well-known pon pasal blog dia...soo hari aku nak berkongsi dengan korang..sekeping gambar brader Ben masa zaman budak-budak mentah..masa zaman beliau masih virgin..akhaz...korang ada gambar dia masa belia remaja??..ada??..apa darr..kata peminat..tapi tak de..tak garang arr...akhaz...


ok...jom usha pic aku aku ciplak tuh.....



tadaaaarrrrr!!!!!!.....yang aku bulat tuh la muka brader Ben Ashaari nih...brader!!..pahal member lu ambik gambar mengangkang..tak sopan arr..harhar....

korang mesti tak puas usha pic nih kan...soo meh aku zoom sikit..biar nampak clear....





ok..amacam??..clear tak?..ensem tak??....jangan puji...kang dia kembang..puji aku tak pe..sebab nih blog aku..bukan blog dia..wakakakka....


yang aku pelik sekarang nih...macam mana badan dia boleh jadi macam gini....




perhh...hebat...nampak sangat ko berkerja keras brader...macam hunk kot....hokhok.....



anyway...alang-alang aku dah tulis blog pasal brader nih..aku nak berterima kasih la kat beliau..sebab entri dia kadang-kadang bagi aku semangat untuk hidup dalam arena blog nih...dia jugak pernah promote blog aku kat blog dia dulu....soo aku bangga la jugak ada blogger otai dok promote blog aku..syukur (sambil tadah tanggan, mata pandang atas)...


ok...nih je yang aku nak war-war kan...calobeteh~...

17 comments:

zaira said...

masuk gym! amik protein!

y-A-n-A said...

makan kalsium utk tumbesaran tulang *xde kena ngena pon!* :DD

DiaUmaiNiNaz said...

i suruh abg i g gym la start thn depan..huhu jeles tgk brade Ben tuh...

Izamir Ridzwan said...

wah dulu sekeping jugak BA ni.. heeh i follow u

teddyuna said...

nk suruh bf una gi gym gak la

Awangku Johan said...

rutin abg ben masuk gym + makanan tambahn protein + makan ayam banyak + kuat makan coklat + kuat mkn maagi = jadi badan gtu laaa..

skrg ni pun sy duk wat rutin mcm tu la.. hehe.. mmg minat pun dlm dunia gym ni.. anyway still on progress yaa.. tgu la brp thn mcm abg ben wat tu dah dlm 9 thn baru dpt body mcm tu.. huhuhu lama tu bro..

iqbalhakimi said...

haha..cumil je incik ben kita..skang dah mantop .. =P

Cikgu Fikri said...

pergh...
mana dicekau gmbar ben masa muda ni
huhhuhuh...
masa sem lepas, aku ader blajar subjek gym dlm pj..
pastu, dh lupa balik dh..
heheehheh

Tok Esah said...

jeleslah.. dulu ben macam tok skrg.. tak mustahil boleh jadi mecam ben skrg kan.. ayuh!! kerja keras.. haha

Awangku Johan said...

a'ah jom wat workout sblm tdo dan slps bgun tdo.. tiap2 duk pegang besi buruk tu.. hehe.. amik la protein sikit.. byk mkn ayam + telur hehe

geekz36 said...

no pain no gain. nak taff kena la minum appeton weight gain, :P

Pendekar Berkuda said...

pasal body incek ben tu ape ade hal... hasil usaha dia sendiri... yang penting pendekar nak bagi tahu ni...

psst..psst.. pendekar terbahak-bahak di sini...wakakakakak... ayat memang mau bikin orang gelak... kah kah kah...

Pendekar Berkuda

Ain Asrar said...

bro ben mmg mantOp! cOOl jerk...biler lagik nak ader sixpack tuan belOg hihih

Shahazrin said...

jap nak gelak hahahahahah..ok dah..

mOoN said...

1st tengok macam yusri kru...2 kali tengok tetap sama...xnak tengok kali ketiga dah coz mesti kata sama gak...gmbr skolah tu ar...tapi pic kat gym 2,, langsung x sama...:)

uiyo...mantap en. ben ni...^^

Encik Tikus said...

teringin nak badan macam tue woo

logorithm said...

Hehe... biasalah zaman muda remaja dulu badan cekeding...

KriTikan PeDas

Grab This