Followers

30 December 2010

Jenis-jenis Manusia Annoying. Kasi Rejam Dengan Batu!!







hello, hai....



macam mana keadaan korang sekarang setelah penat terpekik terlolong tengok final AFF semalam??...anyway, aku rasa belom terlambat aku nak ucap tahniah dekat player Malaysia..korang memang da best..korang jugak telah membuatkan kitorang yang terjerit-jerit depat TV nih dapat cuti hari Jumaat dan hari Ahad untuk negeri-negeri seperti Kedah,Kelantan dan Terengganu....hooyeehhhh!!!



belambak status kat FB yang menceritakan bertapa girang gembiranya dorang setelah Malaysia menang..tapi yang aku pelik nya,time Malaysia menang, puji sampai kelanggit, time kalah???..alaa normal la kan, 'manusia'...time menang baling bunga..time kalah baling taik ar...baru namanya semangat kesukanan..hell!!!



ok..boring cerita pasal bola...sebab beribu blog yang da cerita pasal bola..so then aku nak buka topik lain pulak hari nih...aku nak kasi info kat korang jenis-jenis manusia yang membuatkan orang sekeliling meluat...membuatkan memember korang nak campak korang kat loji taik..memembuatkan awek-awek disekeliling korang nak tukul kepala korang guna hill dorang yang 5,6 inci..


adakah korang jenis manusia annoying??...lets cekidout yaww!!!



1st: Jangan Terlampau Suka Pau Member


bukan pau Mak Joyah yang aku ingin sampaikan...tapi pau yakni bermaksud meminta...jangan korang jadi manusia yang suka pau member korang...pau rokok especially...aku kadang-kadang panas hati jugak kat memember yang suka pau rokok nih..kalau sekali sekala tuh aku no hal sangat..kira niat tolong-menolong diantara kawan tuh masih utuh lagi...tapi nih sampai beribu kali dok pau rokok...panas hati wo...kalau tak berduit nak beli rokok...berhenti la brader..


dulu aku punya rokok kerap jugak di pau oleh memember sebaya..tapi sekarang aku dah mengamalkan beli batang, tak beli kotak..kotak mahal nak mampoz...mana aku nak cekau duit..soo aku beli batang je..jimat, sebab tak kena pau..wakakkaak..aku pulak yang pau orang...haaa baru korang taw..dulu korang pau aku..sekarang aku pulak...harharhar....ok next!!



2nd:  Hari-hari Open Cerita Pasal Awek..Boring Sial !!!


maaf kepada yang terasa..tapi sumpah dow..aku memang nyampah dengan mamat yang duapuluhpatjam dok cerita pasal awek dia..taw la ko hot..ramai awek..tak payah la hari-hari nak open cerita pasal awek ko..ingat aku interested sangat ke nak dengar cerita pasal awek ko..taw la awek ko cun comel..taw la awek ko badan macam top model...but, who care??!!!...



3rd: Gosiping


ok, perempuan yang dok buat..aku no hal..sebab tuh memang rutin harian dorang...tapi jangan korang terkejut..ada jenis-jenis lelaki yang suka bergosip juga...kejap cerita pasal mamat nih mulut busuk..next minute cerita pasal mamat tuh kebas awek member..next minute lagi cerita pasal mamat tuh suka kencing mak pak dia...u r loser dude.....


tak de cerita lain ke ko nak open..dok cerita pasal orang...tolong ar..pastuh yang ko dok cerita tuh kawan-kawan ko gak...kadang-kadang aku malu dowh dengan jenis-jenis manusia macam nih..macam tak de telor !!...akhaz....



4th: Bajet Star 


mamat yang jenis macam nih memang aku fuck gila-gila....cerita sampai ke langit..dia la bagoz..dia la handal..dia la hebat..tapi?!!...habuk pon tadak...aku ada sorang member nih...dia memang cerita macam kiwak..semua benda dia pegang..semua dia hebat...korang tak payah la nak jadi macam nih...orang hebat tak de cakap dia hebat....nih lagi-lagi korang yang tak berapa hebat nih..nak cerita gempak buat apa kan..kalau da tak de topik nak bercerita..duduk diam-diam..usha video prono...kan lagi mudah...kan kan...





ok...nih je yang aku dapat kongsi kan...if nanti, ada isi lagi aku nak sisi..macam biasa..aku buat part number dua pulak..ok ok??...akhaz...


ok..got to go....nak pergi tengok sayur kobis aku kat facebook..kang mati pulak tanaman aku kang..aku sekarang dah berjinak-jinak dengan alam sekitar..semangat 'go-green' kan..akhaz...


ok..toodles~   ^.^






6 comments:

zati said...

hoyehhh2, ada member yang no 2 tu, aduhhhh kalau time hang out tak citer pasal pakwe dye tak boleh ke? dlm fesbuk duk citer, kalau hang out pom duk citerrr, org hang out nak fun wif fwenz tapi kalau duk bercerita tak abes2 psl pakwe dyeeeeeeeeeeee, fun pom tarak adaaaaaaaa

*tetibe emo sebab tiap2 kali pom mcm tu* =.=

ellefirebolt said...
This comment has been removed by the author.
ellefirebolt said...

Hi encik siput,

lama jugak akak tak baca blogs but nevermind 'bout that. yap, manusia no. 2 tu sgt2 lah annoying! i tak suka jenis yg megah satu dunia cerita dia esp bab bf/gf ni. like who cares anyway? I don't! ni contoh empty tin makes the most noise. but the most annoying person is org yg suka judgemental. dia ni biasanya org yg konon2nya alim la (sebenarnya tak alim pon). keja dia suka tegur org konon2nya buat ibadah, padahal belakang kita mengata mengutuk mcm2 hal kita. kalau betul2 ibadah, teguran tu kena betul, niat yg paling penting, ikhlas! kalau I boleh rejam, rasanya sejat satu office kena rejam sbb my office is filled with this hypocrites! camwhore! sekian~ heee~ =)

*lupa nk edit tadi*

CiPoT CeDoT said...

zati,
tuh la..bikin gua panas hati sajaa...hokhok....



kak,
yup..tuh pon salah satu jenis bangsa manusia yang cipot x suka...bajet bagoz punya olang..hekhekhek...btw, thankz sbb sudi singgah...akhaz.. ^.^

areripe said...

haha, paw2. Dlu kat sekolah paw ayaq... straw lipat minum x pakai straw respect member ar konon!
haha!

CiPoT CeDoT said...

areripe;
harharhar...aku pun aktive gak buat benda2 mcm tuh..akhaz...

KriTikan PeDas

Grab This