Followers

21 November 2010

Pesta Buih..Syook Nyeeerr




perrhhh...syook kot kalau ada pesta buih kat Malaysia...buat kat Bukit Bintang ke...kat Batang Berjuntai ke..mesti best kan kan kan....


lokasi tempat kejadian aku pon kurang pasti..benda alah nih pon aku dapat dari email layang..soo tak de detail yang diberikan...oleh kerana hari nih hari minggu...aku p malas nak menaip panjang...so, aku kongsi dengan korang beberapa picture pesta buih nih..aku pon sebenarnya kurang pasti nih pesta or pengambaran filem..arrgghhh...pedulikan semua tuh..sekarang korang kena layan gak gambor-gambor nih..ada minah pakai bikini kat gambar bawah  nih..comel~....hekhekhek....


Teruskan Membaca Gosip Ini Seterusnya  
 .....*eh eh..tertiru BeautifulNara plak....jangan mara nya abang Nara...saya hanya bergurau...hekhekhek...  ^.^





































the end...sory..tak de pic perempuan pakai bikini kat atas nih...hekhekhek    ^.^

6 comments:

apezs shah said...

haha cipot.. moteplaa xde perempuan pakai bikini ni.. adehs.. tapikan biar yg benar.. seronoknya kalau ada.

miszes ugly said...

pesta berbuih?

wow!

CiPoT CeDoT said...

apez,
cipot rasa pernah ada pesta buih nih kat KL...kat clubin mana tah...nnt kalau club tuh buat lagi..cipot invite apez..nak tak nak tak..hekhek...



miszes ugly,
wow??...berminat kah??..akhaz..

KimiCnoL said...

cipot invite gua jgk ;)
hihi
http://kimicnol2203.blogspot.com

zati-zt said...

bes gle..
:D

CiPoT CeDoT said...

kimi,
no hal...nnt aku invate satu kg...harhar...


zati,
best ke??..a'ah..boleh tompang basoh baju skali kan..jimat sikit..hekhek...


p/s: apakehal semua suka pesta buih nih..syok ke??..hoho...

KriTikan PeDas

Grab This