Followers

21 November 2010

Mozilla Firefox Melawak Kasar Dengan Aku Pulak







gambar kat atas nih adalah hasil setelah aku printscreen dari Mozilla Firefox....yang buat aku garu kepala sekarang nih...apakehal bila aku buka blog aku kat Mozilla dia jadi putih berseri macam kena rendam dengan klorox??...nih boleh datangkan kemarahan nih...mana pergi warna hitam garang kegemaranku..elok-elok aku tacap blog aku warna hitam sehitam kuih telinga keling...tetiba aku buka kat Mozilla..dia jadi putih plak..eshh~..tak boleh aku..ada juga yang kena maki dalam bahasa Sudan sat g kang...eshhh~  (mara nih..mara nih)



persoalan yang bermain dekat minda aku sekarang nih...adakah blog aku yang bermasalah...atau Mozilla yang bermasalah..atau kompiter aku nih yang masuk air??...huh~....memang betul-betul menguji daya kesabaran aku betul laa..eshh~



kalau korang pon mengalami masalah yang sama masa buka aku nya blog menggunakan Mozilla..aku harap korang boleh try buka aku nya blog menggunakan Google Chrome..sebab kalau guna Chrome..korang akan dapat masok blog aku dengan selamat dan harmoti....gehgehgeh.....   



kepada otai-otai blog kat luar sana..kalau korang ada penyelesaian masalah aku nih..harap dapat membantu...'sharing is caring' kan..kan kan kan..hekhekhek...



ok, terima kasih kepada yang singgah blog aku....lain kali jangan lupa singgah lagi...kalau korang singgah selalu..nanti aku belanja korang makan cendol kat hujung kampung nun..sedap o0o0oo0...(shhuuttt~ aku dengar cerita..dia basuh mangkok cendol dia guna air longkang..betol ke??...patot la sedap..ada perasa tambahan..yum..yum...).....



ok...got to goo...toodles~....  ^.^

16 comments:

Ahnaf said...

aku bukak blog ni guna firefox ok je...

CiPoT CeDoT said...

oh ye ker...
tuh nmpk sngt yg Firefox aku yg giler...

KimiCnoL said...

gua bkak pon ok je
try download g.crome la ;)
New Entry
"Iklan Best"

CiPoT CeDoT said...

owh...kira skrg aku sorg je la yg x boleh bukak??..ok2..xpa2...firefox berdendam dengan aku nih..

Asrol Mania said...

entahnyer.. aku nyer pon ok jgk.. uninstaal firefox, pastu install balik yg version 3.5 sumting.. 3.6 x bape elok.. asik crash..

Jom kita buat logo tangan untuk bantu kanak-kanak. Stop Child Abuse

CiPoT CeDoT said...

haa...
da cantik daa...
trimaz asrol..
ko sngt membantu....
^.^

Asrol Mania said...

hakhakhak.. aku ske try2 software ni... pape jerk aku dpt tau sal software baru ke apa kew, aku ske try tgk pe kelebihan n pe kelemahan.. kikiki..

CiPoT CeDoT said...

waah..ko memang seorang software-man yang hebat !!....nnt boleh la kongsi ilmu lagi..hekhek...

Asrol Mania said...

haha..
len kali ko ty jerk pe ko nak wat..
maybe aku leh suggest software tbaik..
kikiki...
bukan nak tunjuk pandai tapi nk share ilmu..

CiPoT CeDoT said...

orang pandai memang kena share ilmu..baru ilmu yang ada boleh berkembang..hekhekhek...trimaz bnyk2 bro..

Asrol Mania said...

aku tak pandai.. cume ada ilmu IT skit jerk.. huhu.. yg len2 ilmu, aku drop paper.. wakaka... BTW.. welcome..

CiPoT CeDoT said...

owh..ko major IT ke??..patot la hebat...aku nih bab it kurang sikit...sikit je laa..x bnyk...akhaz..

Asrol Mania said...

huhu.. yups... study IT dulu.. ekeke.. skg pon kije bahgian system.. so, no wonder la aku ske try2 appication nih.. hakhakhak...

CiPoT CeDoT said...

owh..patot laa..kalau mcm tuh boleh nak jadi sifu...hekhek...

Asrol Mania said...

ish.. yg tau, tau jugak, yg xtau, xtau la jugak.. hahahaha...

CiPoT CeDoT said...

hekhekhek...tp kalau nak dibandingkan dengan aku..memang bnyk 'tak taw' dibandingkan 'taw'..hekhekhek...

KriTikan PeDas

Grab This