Followers

15 November 2010

Facebook Punca Pasangan Curang




korang semua mesti ada facebook kan??...bagoz..tunggu bapok lagi...p add aku cepat !!!....



aku kecian tengok member aku sorang nih...dia nih memang kaki perempuan...opzz...boleh ke aku ngumpat dia kat sini??..mampoz laa...dia boleh buat apa kalau aku ngumpat dia...ini blog aku yang punya...bukan al-map al-bab yang punya...so, aku punya suka ar...kan kan kan....






ok..aku sambung cerita...






dia nih kaki perempuan..(boleh la..muka ensem..bak kata awek aku..muka budak baik..wakakakka...baik???...buta aku rasa orang yang menilai tuh..hekhek)...awek dia sampai tujuhbelasratus orang...tapi sayang seribu kali sayang..dia dah terkantoi...terkontoi oleh kerana facebook...jangan salah kan facebook..facebook tidak bersalah..salah kan diri kau..orang nak flirtin'..nak curang..kau pun nak curang..tapi tak reti...cet !!!....






facebook memang boleh buat kita kantoi dalam percintaan...nih aku tuju kat dua dua kaum..lelaki dan perempuan..adam dan hawa...alaa..bukan lelaki jer yang pandai curang..perempuan pun sama dengan...betoi tak?...






so, aku nak kasi nasihat sikit la kat korang...biasa arr..otai kena kongsi ilmu..baru ilmu tuh berkat...buuahahahahah....



kalau korang search nama kat google ..boleh terus keluar facebook korang...tuh sebab aku  tak letak nama betol..aku letak nama tipu..sebab takot kantoi..kehkehkeh....bijak tak, bijak tak....soo lepas nih kalau korang tak nak kasi kantoi...jangan sesekali letak nama IC korang..nih tak, dengan bin-bin sekali korang letak..mau tak kantoi..tuh laa..tak bijak....akhaz...  








dan...kalau korang tuh memang jenis  kaki perempuan...atau nama liar nya 'buaya darat'...tak payah la nak berangan letak profile pic gambar korang berpeluk-peluk...lagi la kantoi besar...tapi tuh la..korang tak pandai...gambar profil terang-terang berpelok sakan ngan lelaki/perempuan lain..pastuh bila da kantoi...'eh..mana da saya curang..'....ingat gf/bf korang tak de mata ke?...haddoiiiaaaiii...






dan dan....jangan sesekali korang buat relationship dengan mana-mana perempuan..korang tuh da la jenis belambak awek...mana boleh nak buat relationship dengan semua awek awek korang...kalau boleh..da lama da aku buat...(opzz..) ....so, korang just buat 'in relationship' tanpa ada link mana-mana fb awek awek korang..haa baru la tak kantoi..bijak tak, bijak tak??....



dan dan dan...kalau korang da memang ada awek....pastuh korang nak tambah lagi satu...korang block awek lama korang..pastuh korang cakap la yang korang da deactivate facebook korang...haa...lepas da block awek 1st tuh...korang boleh la beromen dengan tenang dekat dalam facebook dengan awek baru korang...kan kan kan..bijak sungguh idea aku nih kan?..hekhek...



haa...nih je la nasihat yang aku dapat perah dari kepala otak aku..mana boleh kongsi banyak-banyak dengan korang..'tok guru kena simpan sedikit ilmu untuk diri dia'...tuh nasihat tok guru kongfu aku...soo aku kena simpan sikit ilmu untuk diri aku...nanti korang lagi hebat dari aku..mana aci...kan kan...






ok....GTG...TOODLES~...  ^.^




2 comments:

mera zati M.z said...

hahaha, sengal ayam tol ~ camtu baek buat akaun pesbuk banyak2.. wakakakaka

CiPoT CeDoT said...

haaa...tuh satu lagi pertua...baguz !!!...akhaz...

KriTikan PeDas

Grab This