Followers

19 July 2010

keLas...argghh boring!!!!

hai hai hai...po kabo semua???..aku harap korg sihat sejahtera hendak ye..mcm aku nih da terlebih sihat..kilogram semakin naik..harga barang semua da naik..berat aku pon turut naik jugak,..elok sngt la tuh...

sem nih memang paling mencabar bagi aku..sbb hari2 ada kelas petang..aarrggghhhh..tension kot...lect x paham ke..petang2 org nak tido!!!...

tp nak buat mcm mana..poly tuh bukan bapak aku punya..klu bapak aku ada share senang sikit..ye dak...

tp sumpah dowh..aku paling fuck skali klu ada kelas time petang..klu pagi ok lagi..sbb pagi tengah segar..otak pon segar bugar..soo ilmu senang la sikit masuk..tp bila time kelas petang..huh~...mata da steam..mood da lari...otak da pikir ke lain..memang ilmu tuh susah la nak masuk kat kepala hotak aku yang tumpul nih..(korg jgn ckp org, otak korg pon sama tumpul..hu~)

tp, oleh kerana azam untuk dpt 4 flet tuh masih kukuh kat hati dan sanubari aku nih..soo datang la jugak kelas...tp klu dtng je x guna..fizikal dalam kelas..tp otak melayang tah kemana...kan kan kan...

soo kepada rakan2 aku kat lua sana..xkira korg ada kelas pagi ke, malas ke, senja ke, tengah malam ke....jom kita sama2 terus kan perjuangan...bukan lama mana pon nak study..mcm aku nih..skrg da sem 5..taon depan dan sem 6...in'allah..bukan 6 taon depan abis la dip aku nih..pastuh boleh kawin..hureyy hureeyyy...(poket pon kosong..nnt nak bg bini mkn pe??..rebus pasir??..huh~)

ok, sebelum aku tinggal kan entri nih..jom sesama kita usha pic kat dalam kelas aku..pic nih aku snap masa otak aku memang betol2 x boleh terima apa lect aku mencarut...hum~






cuba korg usha pic nih betol2...kat mana2 klas pon..aku akan duduk kat tempat yang sama..aku akan duduk kat belah kiri, belakang kelas..aku pon x taw napa..kebetulan kot...bila aku tengok pic2 nih..baru aku pasan tempat duduk aku sama je kat mana2 kelas pon..

aku memang niat nak duduk depan..tp nak nak buat mcm..budak2 perempuan da rempat semua tempat kat depat tuh..soo sebagai lelaki yang budiman..aku kena mengalah..hohoho..(padahal aku memang jenis suka dok belakang..senang nak msj2...nak tido..nak borak2...kan kan kan...akhaz)

4 comments:

Hapiz Rahman said...

kalau dah nama lelaki memang suka parking belakang.. hahha

pengskodeng said...

laki memang kena duk belakang. bila ngantok boleh segarkan mata dengan skodeng perempuan.

conteng conteng said...

duduk belakang takpe asalkan ilmu masuuuk. he.

tapi memang bosan kelas biasa la tu...

aku dulu pun suke duk belakang. tak tipu. entah lah, sebab macam luas pemandangan dan fikiran kut. haha.

Hamzah Ian said...

gua setiap minggu ade je kelas kene ponteng... mmg wajib la..

KriTikan PeDas

Grab This