Followers

18 July 2010

Higher Education

 


gambor nih di ambil dari book store kat malaysia..memang x boleh blah..rak higher education..letak lak buku ilmiah...tp buku nih ilmiah gak pe..senang nak taw step by step..hohoho...soo kepada budak2 IPT..sila baca buku ini..untuk menambahkan ilmu pengetahuan korg..hoho

6 comments:

sELipAr_biRu said...

btul ke kat malaysia?

Hapiz Rahman said...

muahahahahaha

CiPoT CeDoT said...

selipar_biru: yup..kat malaysia..

hapiz: lepas nih boleh ar layan buku nih..hoho

RosPutih said...

uikss...

mmg tak bleh blah...
HIGHER EDUCATION plak...

siape harus dprsalahkn atas gejala social skrg nieh?
salah pembace or salah rak yg diletakkn label tersebut?

ish ish ishhh...

CiPoT CeDoT said...

ros putih:
hekhekehk...
betol gak tuh..
nak salah kan sapa agak ye???

Anonymous said...

bg sy plak, ada yg betol n x betol nya mengenai hal ni, sgguh ckp, sesetengah org, mybe malu nk mengaku bnda2 ni, tp bg sy, pendidikan cmni, pting, tp mybe mental org kita sama,sgt close- minded yg asyik ckp bnda2 private ni x ptot di ajar secara terbuka, bkn plak mksod sy suro org kita trlalu open-minded smpai smua pn 'pass'..semua harus ada batasannya.. mnenai hal ini,knapa.? slah ya.? bg sy x slh belajar smua ni, sy rsa kalo smua org dh didedahkan dgn pelajaran ni,n smua hanya smata2 niat ats pelajaran dan tiada niat utk buat 'praktikal', msty gejala sosial dh lama blh di kurangkan.. sbb smua dh tao mengenai kebaikan n keburukannya.. ;)

- tnpa nama -

KriTikan PeDas

Grab This