Followers

03 August 2010

Lapan Datang Lagi

selamat malam semua...eh eh...selamat tengah malam...hohoho...

malam nih tetiba rajin plak aku nak menaip..sbb awek kesayangan da bg semangat..hekhek..klu nak taw pasal awek aku..sila baca entri yang lepas..aku malas nak cerita pasal awek aku..bukan femouz mana pon..huaahuaahuaa...dia ada blog gak..klu korg x malu..boleh la usha blog diaa..jd follower dia skali..tp jgn lebih2...klu lebih2, memang minx kaki la gamak nye...(serioz)...akhaz...

sempena pembukaan bulan lapan nih..aku nak minx sory la sbb da lama x update blog...bukan sebab aku xdek idea (mungkin)...tp sbb belum sampai seru nak ringan kat bontot update natang nih...kepada follower2 yang semakin bertambah..terima kasih la bnyk2..sbb sudi jadi follower blog aku...tp jgn jd follower tido plak..bak kata awek aku..hekhek...

aku jugak nak ucap happy b'day kepada anda-anda yang lahir bulan lapan..org cina percaya bulan lapan nih luck..soo aku harap korg ngan aku dapat luck la untuk bulan nih...aminn~

minggu depan da start puasa..soo kepada manusia yg seagama ngan aku..paham2 la ye...jgn ponteng2...ponteng kelas xpe..jgn ponteng pose...kepada wanita2 (mahu pun lelaki) yang belom ganti pose..sila2 la ganti...bukan susah mana pon..kan kan...

ok..nih je yg aku nak membebel...lain hari aku open cerita yang menarik sikit...mlm nih entri ringan2 je..berat2 tunggu malam jumaat..(oh silap topik..sory)...geeeeee

ok, jumpa lain hari..chaw cin chaw...(nak p ber-ym ngan org ter sayang..nak msj, kredit xramai)...hekhek...

5 comments:

Ery Farieha said...

eleh
ai femes taw
bluekk!
jeles.

CiPoT CeDoT said...

ok...ery poyo!!!!

diraja22 said...

minta awek top up kan.. malu oo..

Ery Farieha said...

haha die x penah mintak topup
agak2 kredit kurang, ym suda :D
kan cipot kan?

molmolla said...

aku tak kire! nak ushar jugak. hahahah :D

KriTikan PeDas

Grab This