Followers

18 June 2010

MuSic, perLu Ke???





salam sayang aku ucap kan ikhlas dari hati aku kepada blogger2, pembaca2 sekelian....(eh eh, apa sayang nih??)

ok, hari nih saja je la aku nak bagi nasihat sikit ye..ye aku taw, aku bukan la otai blogger..atau blogger yang femouz sampai nak nasihat2 org nih..tp kan kan kan, aku saja nak berkongsi..mana la taw boleh diguna pakai..klu x boleh guna tuh..buang la jauh2 ye..klu boleh guna..kita guna sama2...x gitu??..akhaz..

sejak aku rajin menceburkan diri dalam arena jaga tepi kain org nih..eh!!  maksod aku, sejak aku berkecimpung dalam bidang blogwalking tegar nih...ada banyak blog yg aku dapat masok dorg letak music kat blog dorg...korg rasa patot x kita letak music tuh???

ye aku taw tuh blog korg..soo suka hati nenek mertua korg la klu nak letak lagu kegemaran pon kan..tp, aku rasa la x payah kot korg nak letak lagu2 nih...buat berat blog korg je..kang nak masok pon payah..( tp blog aku x letak music pon asal berat gak??..kemuskilan di situ??)

dan aku paham klu korg memang minat giler2 tahap obses kat lagu tuh..soo korg nak jugak letak lagu tuh kat blog korg..soo aku harap la sngt korg letak button pause/play kat playlist tuh..supaya peminat2 blog korg senang nak pause kan music tuh klu dorg x suka ngan lagu korg..seperti yg korg taw, cita rasa manusia nih lain2...ada kata lagu Siti Nurhaliza tuh sedap, ada pulak yg kata lagu Siti Nurhaliza tuh macam haram..kan kan kan..

kadang2 aku terpaksa muet kan laptop aku semata-mata nak baca blog korg..xsedih kee...jgn la susah kan pembaca korg..kesian kat mereka-mereka...penat2 dorg datang..da kena jamu dengan lagu yg sakit telinga..x gitu??

ok, nih je la pendapat aku..mcm td aku cakap..klu pendapat nih boleh terima..kita kongsi la sama2..tp klu pendapat aku nih mcm sampah..korg buang la jauh2 yee..ok..selamat..salam...ariozzz~!!!!




13 comments:

~~dieylah~~ said...

hihi..nsib bek blog dila lagu yg da pause..puji dri pulk..^.^..
sian kt cipot nk loading page dia sendri yg lmbt gak nih..haha

CiPoT CeDoT said...

hekhekhek..yee tahniah untuk anda..akhaz..

blog cipot nih berat ke??
hadooii laaa
makan bnyk sngt nih...
akhaz...

missNick said...

nasib baik blog missNick x de lagu mls la nk berlagu2 ni...
blog cipot ok je x berat pun msa loading kjap je..
missNick's last entry http://diarymissnick.blogspot.com/2010/06/spam-menyepam_18.html

CiPoT CeDoT said...

cepat ke???
sbb blom makan lagi kot..
akhaz...
ok..nnt cipot usha entri missnick norh..akhaz..

Wan_hazel said...

bro...tol tu..law yg pakai tenet slow..mesti gile pnye load..huuhuhuhu...tak yah pasang muzic..bru pembca nak singgah...kadang2 pmbace blog nie akan men kan lagu kat player Lappy diorang je...kite blogger nie tak yah nak pasang lagu kot..huhuhu

CiPoT CeDoT said...

aku sokong pendapat ko tuh..
tp lagi buat aku tension klu dorg x letak button pause/play..
rasa nak mencarot pon ada..
huh~

~~dieylah~~ said...

dila x ckp brat..cipot yg ckp kt atas tu kn..hehe..

xpe makn byk..jgn boroi sudah..ahakz..
da kaitan ke??hik3

jgn jd cm dila mkn byk2 mn pun x naik2..haha..

missNick said...

btul tu wan_hazel...x pyh la kita nk jd baik hati n pemurah sgt nk pasang lagu kt blog (ayat menghasut ni) hahaha...biasanya msa tgh baca blog tu org dh play lagu sendiri..
tp mna2 je la x kisah pun ats kreativiti n kehendak masing2 dlm blogging ni

CiPoT CeDoT said...

dila:
ok la mcm tuh..mkn bnyk2 tp x naik..cipot nih..mkn roti je pon..haa abis perot da single pax terus..xdek six pax da..hohoo

miss nick:
betol3....tp kan..ada ke org baca sambil dega lagu...cipot memang x boleh arr..sbb kita nak fokus baca, tetiba ada music plak..mau x sakit hati..hekhek

kata hati bukan kata mulut said...

haah la
belog yang letak music ni memang aku malas nak singgah..
ganggu lagu yang aku tengah dengar je

CiPoT CeDoT said...

ko slalu dega lagu apa???..
nnt aku letak kan kat blog aku...
hoho

Aida Faris said...

sumpah annoying gle. pelu ke lagu??
ahakz.
cam xsyok jerk letak2 lagu nie~

CiPoT CeDoT said...

taw xpa...eh??..ko ada blog ke???
terkejot gak aku...akhaz..

KriTikan PeDas

Grab This