Followers

18 June 2010

bLog haNya unTuk PeremPuan je???

' cipot, ko nih x jantan langsong tulis2 blog'

' apa barang blog2...mcm pondan je'

' ko taw x cipot..lelaki yg tulis blog nih semua xdek telor..sbb takot nak cakap depan2..so korg tulis la kat blog..pengecut ko taw'


sejak aku tahu yang wall kat facebook boleh promote kita nya blog.. aku pun promote la semua entri aku dengan gairah nya kat situ...dan ini menyebabkan mcm2 komen aku dapat...ada yang negetif, ada yg positif...yang positif ye, terima kasih la bnyk..yang negatif pon terima kasih gak..korg sudi bg msj n komen walopon mencaci aku depan2...bagoz2...aku suka org ckp depan2..dr org ckp blakang...

dan 3 dialog kat atas tuh..adalah msj yg aku dpt dr facebook...soo apa pendapat korg..betol ke blog nih sesuai untuk perempuan je..betul ke blogger lelaki semua pengecut atau bahasa kasar nya xdek telor..betol ke??

dengan samseng nye aku berpendapat..korg yang pikir mcm tuh...aku cadang kan korg p hentak kepala korg kat bucu tingkap sampai berdarah...xpon korg p ukur zakar korg untuk membukti kan yg korg tuh jantan ke x...(sory, bahasa aku agak kasar)

yg aku x paham nye skrg..apa kena mengena bloging dengan jantina??..masa aku buat accnt blogspot, xdek pulak dia tulis 'INI BLOGSPOT UNTUK PEREMPUAN SAHAJA'...xdek kan , xdek kan..soo x salah la klu aku nak tulis blog....

eshh~  tuh la yg aku x paham dengan korg2...keja nak caci org..keja nak hina org...tp diri sendiri macam palat..berubah la wahai manusia...

sebelum aku tutup entri nih..aku nak tunjuk kan 2 org jejaka yang boleh di ketegori kan sebagai otai blogger...ia adalah brother Ben  serta brother Aie (darkbatman)..adakah mereka juga pondan kerana mempunyai blog yang hebat???...hum~

selamat berblogging... ariozz~

10 comments:

~ ALIEN ~ said...

perghhhhh...emo nyer! rilek bro. diorg tu tau kutuk ko aje. klu diorg tau blogging ni blh dpt income...mau nyer mlutut diorg kat ko mintak ilmu...hahaha


WORDZ-SPACE
(blog skema giler tahap gaban)

CiPoT CeDoT said...

ye la kot...tp betol ke boleh dpt income??..aku pon xtaw..huhuhu....

I n n z said...

haha !
ade gak wat entry psl neyh.
my fren (lelaki) ckp mende yg same.

CiPoT CeDoT said...

c kan??
org yg ckp mcm tuh memang buta it..
eshh x boleh tol la...

~~dieylah~~ said...

ish3...xbek tol sape ckap cmtu..
blog tok sape2 je..dah nama pun FREE kan..
tebuka kepd L n P..

opp..tetibe emo lak..hehe..

:D

Amir Izzat said...

SABOR..SABOR..BAWA BETENANG..meh aku belanja makan..nak tak? aalaa..diorang saja ar tue..lau jumpa lagi.kita p belasah..hehe..ak rasa blog ko ok je..nanti aku pi jelajah entri ko..... sabor2..

CiPoT CeDoT said...

sabo2 dila..
jgn mara2..
nnt muka berkedot..
da x cun mcm slalu...
lalalallaal ^.^

luvly mya said...

haha..ramai je lelaki yg ade blog sekrang..

CiPoT CeDoT said...

amir izzat:
mana leh sabo..dorg caci depan 2tuh..memang minx kaki betol arr...thankz dude..aku perlu kan sokongan org2 seperti kau..waahahahhaha...

CiPoT CeDoT said...

luvly:
betol2...dorg yg ckp tuh sbb x reti nak buat blog..waahahahha..gelak kan mereka...hekhek

KriTikan PeDas

Grab This