Followers

19 June 2010

miZz NiNa, SiaPa tuH??

video


ha...korg kenal x awek kat vedio clip tuh???...apa!! x kenal??..esh~..korg nih laa....memang x up-to-date langsong..tp xpa..meh dekat sikit..aku nak cerita pasal awek nih...

FYI, nih awek made in Malaysia..tp dia nih bukan calang2 artis nih....Mizz Nina nih boleh di ketogori kan sebagai internasional artis...hebat x??..hebat hebat hebat...

dan untuk pengetahuan tambahan korg..gadis seksy dan hot nih la yg kena gosip kan dengan vokalis Hujan tuh...alaa si Noh..xkan x kenal kot..artis yang di wawarkan kutuk peminat sendiri tuh..kenal kan, kan kan kan....

tp aku kesian tengok si Mizz Nina nih...mentang2 vedio clip lagu nih ( bukan vedio clip 3gp mcm si Arie Peterporn tuh buat yee) da mcm pisang goreng kat youtube..ramai plak mulut2 hangsuang kutuk2 dia..sedih aku (aik??..asal aku pulak yg sedih)...ye la..mana x sedih ye..rakyat Malaysia sendiri yang dok kutuk2..bukan nak saport...eh, apa nak jadi la dengan korg nih..

ok, aku malas nak bg info panjang lebar pasal minah nih..sbb aku bukan dapat 15 persen dr jualan album dia pon..akhaz..soo klu korg nak kenal ngan minah nih..korg leh usha kat kat web site dia...

ok, sampai di sini saja...kurang kan kontravesi, tingkat kan prestasi...(perhhh..lepas nih korg jgn terkejot klu Cipot jd khos Melodi...waakakakakak)




4 comments:

Ery Farieha said...

die malay ke?
kalo malay, sbb tu la kot org ngutuk.
huhu.

CiPoT CeDoT said...

owh ya i knw..
sbb dia pakai seksy kan..
alaa tp ramai lagi artis pakai seksy..
xdek pon dorg nak bising..
lalalalalla..

DuniakuAbstrak said...

cik nina..go go go agogo..haha

CiPoT CeDoT said...

duniakuabstrak..
wahhh~...peminat fanitik nih..akhaz..

KriTikan PeDas

Grab This