Followers

15 June 2010

mEmber aKu arTis???

hari nih dengan baik hati nya aku nak promote la skit member aku...skali skala aku nak bagi dorg market skit..mana la taw kan..kot2 korg2 yang baca blog aku nih ngah carik pasangan hidup ke..boleh la jadi kan memember aku calon...dorg nih memang sesuai sngt jd calon menantu.. (aku tipu)..akhaz..

tanpa membuang masa aku lagi..jom kita sama2 layan 3gp terlampau yang di rakam oleh budak rumah aku..moh layan~!!!




sory ye rakan2...vedio nih x brapa clear sngt..sbb di record dari hp yang x brapa mahal mcm hp korg..tp jadi la kan..janji denga sore sudah..betol x , betol x...

korg nak kenal x member aku yang  mempunyai suare yang lunak dan sedap tuh..(pujian ini x ikhlas..harap maklum)..yang si gumok tuh nama dia nabir..dia nih budak rumah sewa aku kat kulim..dia budak langkawi...klu korg nak kenal dengan lebih rapat..rajin2 la add fb dia..nak minx number fon ke, nak offer jd pakguard ke...suka hati korg la...

dan yang sorg lagi tuh plak..member budak rumah aku...nama cute dia, acap...budak langkawi gak..tp study kat poly johor..soo add la depa-depa nih..xyah malu2..sbb memember aku suma muka x taw malu..soo dont worry...akhaz..

sebelum tuh..klu ada sesiapa nak offer dorg jd penyanyi..simpan la offer korg tuh tok aku..sbb aku rasa aku lagi berbakat..waahahaha...(puji diri itu indah)...akhaz..  chilllll~!!!!




8 comments:

kata hati bukan kata mulut said...

aku suka word 'puji diri itu indah' *_*

CiPoT CeDoT said...

akhaz...ye la..nak tunggu org lain puji..kiamat~..huhu

cik panadol said...

mabeles sore member tu!!

CiPoT CeDoT said...

hekhek..jgn puji tinggi sngt..kang si member baca..mau kembang kuncup idong dorg kang..akhaz..

nuyuEna said...

ok what sore depa tu..hehe..yg pkai bju kunin tu nmpk cm pkai kain eplikat lak~hehe..nyway..nice post..(^___^)

CiPoT CeDoT said...

a'ah..memang dia pakai kain pelekat pon masa nih..
tuh nak membukti kan pakai kain pelekat pon boleh pg karok..akhaz...thankz yaa... ^.^

nuyuEna said...

walawei~cayalah..mmg semangat melayu tu..ngee~

CiPoT CeDoT said...

hekhekhek...taw xpa...klu depa dpt p KLcc ngan kain pelekat..cipot memang tabit spring arr..akhaz..

KriTikan PeDas

Grab This