Followers

16 June 2010

sHowDown 2010

oleh kerana ramai sekarang ngah demam bola..soo aku nak lari topik skit ar...ari2 org dok cita pasal Piala Dunia..tp hari nih aku nak carita pasal Showdown 2010...waaahahahah


korg pandai menari???...klu korg kaki clubing musti pandai nye kan..xkan masok clubing nak tegok je..tol x..akhaz...soo tanpa membuang masa..jom kita usha siapa yang tinggal dalam showdown 2010 nih..dulu top 12..tp skrg aku nak tunjuk top 7 je..ye la..klu aku promote yang da terkelua pon buat pe kan..yang da pergi tuh, bia dia pergi..jangan di kenang2..akhaz..(tetiba)

ok..kita start dengan crew~


dorg nih terdiri dari KJ, Safwan , Gaban, Spoke, Heat and Bullet...jejaka2 kat atas nih semua berasal dr sabah...


famous crew pulak disertai oleh Clip, Eric, A.D, One Day, Fido , Famous One, Kim...


dorg nih plak sato2 nya group yang ada campuran lelaki dan perempuan...awek2 dalam group nih cun2 gak..akhaz... ok, group nih terdiri drpd Zen, Nita, Dina Boojae, Na, Flip, Lilo...dan nih salah sato group yang aku rasa dapat masuk fainal..good luck for dem...cayok2~!!!


Giller battel crew~!!!....memang giller haa..awat laa dia eja gila mcm tuh..esh~..pa2 pon group nih memang hebat..nih pon salah sato group yang aku rasa boleh gerak jauh...ok, dorg nih bernama Steal, An, Kinobu, Zero,Mon, Juicy and Black...


group nih terdiri dari Farez, Epul, Fuzz, Faruq , Angah, Mail ..aku rasa nih la sato2 group yang xdek nama pelik2..akhaz...


Soul Krazy!!!!....waahahahha...nih la salah sato group kegemaran aku..dan nih jugak sato2 nya group yang fully perempuan...n dorg sngt hot2..amoi kan..mana x hot..x gitu...akhaz...group jugak membuat kan aku melopong kat depan tv masa tengok dorg dance..memang peewwiiittt~ arr..akhaz...awek2 nih bernama Yvonne, Cynthia, Becky , Von, Seven....

the last group is.....
Wakaka Crew~!!!!....dorg nih memang membuat kan aku tabit spring arr..cara dorg dance..dipadan kan dengan lagu..perhh~..memang gayo..aku rasa group nih akan pergi final...dorg terdiri dr Wan, Ayie, Heri, Alam, Azim, Joe, Naz...haaa korg kenal x Adam...alah mamat yang menang You Think You Can Dance tuh..korg kenal x??..haa klu x kenal p hentak dahi korg guna gelas..mcm si Johan Raja Lawak kena tuh..p cepat...hoho...

klu korg nak layan cerita nih..korg leh usha TV8, setiap hari Rabu..tak pon, korg leh usha web site dorg kat sini...klu korg nak kenal dorg ngah lebih rapat..korg leh usha dorg nye facebook..dorg nih suma ada FB..soo rajin2 la korg carik..

ok, aku nak p makan jap..lapo la plak...jom makan sama2 jom..makan maggi je pon..duit x dek nak mkn ciken cop...hukhuk...sekian~......

2 comments:

NichKhun said...

wakaka saya penah tgk grup tu perform kat festivael youth 10 ritu..
hikhikhik

CiPoT CeDoT said...

owh pergi ke festivel youth..huhuu..sedih yaa..cipot xdapat p pon...coz cipot ada kat kedah..hukhuk T.T

KriTikan PeDas

Grab This