Followers

15 June 2010

DiMaki OLeh keKasih haTi



huhuhuhu....sedih je tajuk kali nih..akhaz..jgn sedih2 sngt..klu sedih gak p ambik tisu cepat..kang meleleh ngan bendalir dari idong kang...haa dah x elok rupa nya..kan kan kan....

ada cerita skit tok korg...cerita dia mcm nih...aku ada seorg member perempuan ..member ye..harap maklum..jgn buat gosip2 liar..x baik...akhaz.. 

ok, kita sambung..member aku nih dia menangis2 la call aku..dia kena maki hamun ngan balak dia..sbb dia di gosip klua berzina atau dengan bahasa sopan nya klua date ngan lelaki lain..mau x panas si balak dia..si lelaki tuh pon maki hamun la member aku tuh...

siap klua bahasa kesat lagi...semua makhluk haram kat dunia nih si jantan tuh lembar kan kat member aku..sedih la minah tuh..sbb lelaki yang dia klua berdua tuh bukan nya sapa2 pon...sepupu member aku tuh jugak..n dia ajak member aku klua sbb nk minx tolong carik kan hadiah tok bini dia...korg paham x isu skrg nih??..klu paham, bagoz..klu x paham, sila hentak lutut korg kat bucu meja secara berperingkat..huhu
apa2 pon yg terjadi..aku x nak ambik taw..yg masalah ye skrg..asal nak maki hamum??..x reti nak bincang elok2..betol x, betol x...aku nak tanya pendapat korg la kan...Patot ke si lelaki maki hamun perempuan??..

pada pendapat aku...xkira la lelaki ke, perempua  ke..xpayah la nak dok maki2 nih..x elok...x reti nak bincang elok2 ke??..masa sayang2 bukan main lagi..ayat mengalah kan crita industan..tp bila ada masalah..haa ambik..semua bahasa nak klua...eshh x patot, x patot...

lelebih lagi kepada lelaki kan..klu korg dok maki2 perempuan..korg boleh tergolong dlm golongan yang dayus...korg taw dayus tuh hapa??..dayus tuh lelaki yang xdek telor...ye la..perempuan tuh kaum yang lemah..jaga la perasaan n hati dorg..jgn ingt korg lelaki, korg kuat...korg leh buat sesuka hati..salah tuh..(cesh~ mcm baik je aku nih)..

apa2 pon...nasihat aku kat sini..klu korg ada masalah ngan jantung hati, buah hati, hubby mummy korg..xpayah la dok gado2 nih...bincang elok2..klu x puas hati sngt..korg luah kn kat blog korg ke, fb korg ke,twitter korg ke..kan kan..bnyk kemudahan nak lepas kan geram tuh...

soo sampai di sini saja motivasi aku ..sekian....calobeteh~!!!!

2 comments:

bAbbY said...

i like... <3

CiPoT CeDoT said...

hekhek...thankz,... ^.^

KriTikan PeDas

Grab This