Followers

14 June 2010

bLog siaPa??..feMouz ke???

selamat tengah malam semua...dan salam muhibah..(perhhh ayat aku makin gempak sekarag..tahniah untuk aku)..waahahahaa

ok, untuk pertama kali nya dalam blog aku nih..aku akan post kan pasal blog org lain..xsalah rasa nya nak berkongsi kan..betol x??

ok..tanpa membuang masa..aku akan memperkenal kan satu blog pada masa ketika dlu aku rajin gila ziarah..tp da berhenti ziarah sbb dia da lama x buat post baru..tp tetiba aku tengok dia da post sato entri..soo aku kembali semula menjadi peminat nya...hu~

blog itu di kenali sebagai "boYz r n0T alLowEd!!!!"

haaa..mungkin korg tertanya-tanya...'woit Cipot, ko x nmpk ke boy not allowed??..ko lelaki ke pompuan??'...untuk pengetahuan korg..aku nih kepala batu skit..klu di larang..lagi la aku nak buat..

aku suka gila blog nih sbb dia cerita kan perasaan dia kat lelaki...aku sebagai seorg lelaki, aku x taw apa perasaan kaum2 hawa kat kaum2 adam mcm aku..soo aku boleh ambik sedikit ilmu dari blog tuh..

nak cerita panjang pon x guna..klu korg ada masa..try la ziarah..tp blog dia x la sepopular blog korg...tp aku suka...sbb blog dia di tulis dari hati..i likeee~...chawww~



2 comments:

Ery Farieha said...

woh
mcm anti boys lak an
hoho~

CiPoT CeDoT said...

ye la kot..nnt cipot try tanya dia..hekhek

KriTikan PeDas

Grab This