Followers

25 January 2010

VicE VERsa PaRT 2

ok kita bersambung dalam topik
SEPISIS2 PEREMPUAN YANG MENJENGKELKAN







shoping

nih kalau yg da bekeluarga tuh penah la kot mengalami nya...kaum perempuan nih kat..
drama je lebih...sebelum nak pg shoping tuh..die la yang buat2 bz dok tulis list2 barang yg nak bile...sabun setengah peket, milo setengah tin, sayu setengah batang, epal setengah bijik...semua nya setangah laa..biasa ar, nak safe bajet...

last2 da sampai mall..ha ambik...milo yang di tulis nya setangh tuh dia ambik nya sampai 2 3 tin..baik ko xpayah buat list..aduyy laaa....yang paling best nya..barang yang dia x list pon dia dok bli jugak..nmpk handbeg baru nak beli...nmpk kasut tumit kilat2 skit, nak beli...nmpk baju sendat2 skit, nak beli...apa punya tur..ingt kan buat list nak safe bajet..last2 lari bajet plak...

pastuh si laki nya dok nak beli rokok x sampai la 10 hinggit..bising..kata membazir la hapa laa...tp yg dia tuh dok beli make-up, baju baru, beg baru setiap minggu..tuh x membazir...aduyyy laaaa.......



makan


haaa nih aku slalu kene...awek dok bising ...jom mkn jom makan..msj berpuluh puluh kali la ajak pg makan..bajet mcm x mkn setaon..bajet mcm lapo bebenor..last2 si laki nih yg berhati budiman, takot nnt awek die mati kelaparan..pg jugak la rumah awek die, ambik, bawak pg mkan...

last2 la sampai tempat makan..oder ciken cop laa, nasik goreng sepesial laa, juice tembikai laa, lai ci kang laa...oder memang sah2 la lapo sngt2 tuh..tp bila makanan da sampai..mcm haram...mkn nya setangah jerk..yg lebih tuh nak buat apa???...nak buang??...aduyyy laaa...

slamat la awek kan..sabo je laa..kalau adik aku laa..da lama mkn penampo...gaya mcm lapo sngt sngt sngt..tp makan nya tidak...arrggghhhhhh~~~




bertudung

haaa nih paling aku x suka..jenis perempuan yang paling aku meluat...aku taw perempuan skrg ramai pakai tudung...tp sbb apa dorg pakai tudung..sbb nak tutup aurat ker,sbb nak tutup rambut kerinting ker, sbb nak tutup rambut yg beruban berkutu ker, sbb nak ikot fesyen terkini ker..haa sbb apa...????


cantik nih..keluar rumah pakai tudung..bagoz2...sekali lengan pendek..baju sendat...apa ke heeerrr...alang2 ko da tutup aurat tuh, x boleh ke klu nak tutup semua...nih ada yang terbukak sana terbukak sini..tp bertudung...apa ke bengong nya tuh..

yang paling x tahan nya tuh..pakai tudung..tp naik moto ngan balak pelok x hingggattttt...sampai rapat dada tuh..uhhhh~~~......pakai tudung pastuh bercium molot plak...aduyy laaa....aku memang x paham la ngan jenis mcm nih...pakai tudung bajet mcm perempuan melayu terakhir, bajet nak jd mcm crita Nur Kasih,...tp ngan balak...berpelok, bercium molot, pegang2 tangan..apa ke kess!!!!....











haaa nih la yg aku ckp kan tuh...suma awek2 nih pakai tudung kowt,..ada yg siap berbaju kurung lagi,..tp perangai mcm haram...tolong la berubah...korg nih memalu kan agama korg taw....eshh~~




Vice Versa Part 1





p/s: maaf..ini hanya pendapat aku....







KriTikan PeDas

Grab This