Followers

07 March 2012

Happy Birthday , Allah Selamatkan Kamu !





okey, this is my girl...Nurul Shakireen Zainudin... 7 Mac 2012..genap umur dia 23 tahun...so then,


HAPPY BIRTHDAY !!!! 


kerana hari ni adalah hari yang agak penting untuk gua dan juga bakal bini gua...soo gua agak berminat nak bercerita sikit pasal beliau...scandal-scandal gua kat luar sana..sila jangan makan hati !  :)



okey..



untuk pengetahuan korang semua...bakal bini gua nih tua setahun dari gua..dalam sejarah kisah cinta gua..nih adalah yang pertama gua couple dengan orang 'tua'..selalunya..gua mesti dapat awek muda-muda...tapi bagi pendapat gua...gua lagi suka couple dengan orang tua..sebab awek-awek muda nih, banyak kerenah !!



and, awek gua nih tak demanding..dia bukan jenis mintak-mintak macam perempuan lain..so that's why aku tergoda dengan dia, and that's why jugak, dia menjadi awek aku paling lama dalam sejarah percintaan aku..



okey, kita stop puji beliau..kang die baca post nih kang...kena heart attack..jenuh !..gua taknak lah jadi duda sebelum kawin...ye tak !



okey, sempena 7 Mac 2012...gua teringin nak kasi ucapan sepatah dua untuk beliau...owh..mungkin bukan sepatah dua...sebab kalau gua dah start kasi ucapan...takde istilah sepatah dua dah...kadang-kadang mengambil masa 2 jam jugak gua kasi talk...tapi tak pe..gua janji...mungkin ucapan gua nih tidak lebih 180 patah perkataan...so, nih ucapan gua...



Sayang,  (ececeh!)

Sory

Sory sebab banyak kali buat you menangis

Sory sebab kurang luangkan masa untuk you

Sory sebab sakitkan hati you

Sory sebab hina you

Sory for everything

Sayang

Thanks

Thanks sebab sayangkan saya

Thanks sebab setia bersamasaya

Thanks sebab terima saya seadanya

Thanks for every single thing.



ok.bye...



p.s: owh lupa..sory sebab takde big surprise or celebration on your birthday..almaklum lah..laki you nih miskin..  :) 

 

1 comment:

shaerin said...

thank you dear darling ~
terharu tahu !

KriTikan PeDas

Grab This