Followers

03 January 2012

Perbezaan Lelaki Teruna dan Lelaki Murahan


 yaaa...ini yang kami mahu !!!




Gua yakin...jejaka-jejaka yang baca blog gua nih tahu macam mana nak nilai perempuan yang masih 'gadis' dengan perempuan yang sudah kehilangan 'gadis'-nya...kalau perempuan tuh lagak macam slut...kompom die memang takde gadis..tapi kalau perempuan tuh lagak ayu..duduk kepit...bontot mantop macam Nicki Minaj..gua kompom die masih suci dari segala dosa...








Tapi !, adakah semudah itu nak nilai keterunaan lelaki ?...kompom payah bukan...lagi pun perempuan sekarang mana creative...lelaki lagak sopan sikit...dah di cop baik...lu orang nak taw tak..selalunya..lelaki yang act baik-baik kucing tuh la yang dah makan beberapa ekor betina tahu !!....






Tapi jangan risau..hari nih gua akan membantu gadis-gadis sekalian..macam mana nak nilai lelaki yang masih berteruna dengan lelaki jalang yang kuat beromen...soo lets cekidout !!



1st, Kentot

Kalau lelaki virgin terkentot kat depan public..atau die terkentot time nak dating....atau lebih nakharom, die terkentot time duduk berkepit kat wayang...mamat tuh wajib buat muka malu-malu...selalunya, lelaki yang virgin nih pemalu sikit..macam gua...TAPI !, lelaki jalang..kalau die terkentot..die akan gelak kuat-kuat...malahan..die dengan tenang boleh kentot depan muka awek beliau...pastuh die cakap... 'wangi kan wangi kan'...dah nama pun sayang..mesti la wangi..ye tak...






2nd, G-Spot


Lelaki jalang akan lebih terpengaruh untuk usha bonjolan-bonjolan yang terdapat di badan wanita...bonjolan-bonjolan tersebut akan menjadi point bagi kecantikan seseorang awek..maksud gua kat sini..kalau bonjolan tuh lebih besar..maka makin cantik la wanita tersebut...Tapi bagi lelaki yang masih teruna..mereka akan spot wajah perempuan...tuh sebab banyak lelaki teruna minat dekat Lisa Surihani...muka cantik..tapi 'barang' kecik...akhaz !!


dada gua lagi luas...  -.-"



3rd, Pandangan


Cuba anda (perempuan) try usha lelaki..maksud gua..lu try usha lama-lama..usha atas bawah..sambil tuh lu ketip (gigit) bibir...cuba lu try tengok reaksi lelaki tersebut..kalau jantan tuh malu-malu kucing...tak pun die akan tersenyum tersipu malu macam jahanam..kompom mamat tuh still bergetah...tapi kalau jantan tuh boleh buat muka relax..sambil buat muka pelik..gua kompom..mamat tuh sudah ditebuk tupai...







4th, Status Facebook


Lu mesti ada account facebook bf kesayangan lu bukan?...kalau lu nak tahu bf lu tuh jenis jalang atau tidak...lu tengok status bf lu tuh...kalau time lu dengan die bergadoh..ada tak die tulis,


'hari nih saya gadoh dengan gf saya..sedih :( '

kalau die tulis macam nih..takpun seakan-akan macam nih..kompom die virgin...tapi kalau mamat tuh buat bodoh...die boleh relax-relax sambil main Dota..gua kompom..mamat tuh dah kehilangan virginity beliau...



5th, Online 24/7

Kalau bf lu jenis suka online...hatta, time dating pun die boleh tenang-tenang online guna phone takpun tablet kepunyaan bapak beliau...gua kompom die tak teruna...atau GAY !!!






p.s: Tunggu halal dulu la baru beromen...paham !!

p.s: gua still virgin...teehee~



10 comments:

Mr.PinGu said...

hehee yg last tu xpastilah.. gua pun suke online masa dating dlu2 last2 awek jeles kata ada awek lain.. sedangkan masa tu tgh excited baru beli hp baru huhu

Leods said...

Entry nampak kiut jer....>.< aku komen camni jgn ckp aku x virgin pulak...hahaha opps !! telebi sudaa

ADEEYA said...

Hahaha macam tu yek...

CiPoT CeDoT said...

Mr. Pingu:

okey..mungkin lu gay !...



Leods:

gua pasti lu virgin..hanya org virgin suka buat smile mcm nih '>.<'



Adeeya:

yee...anda virgin?..eh eh..

Anonymous said...

betul ker?

CiPoT CeDoT said...

betol ler

Seneorita Baharin said...

haha..lawak..nywz nice info bout man.. :D

CiPoT CeDoT said...

trimaz.. :D

Anonymous said...

kalau lelaki tu bunct org akap da xtrune.. tp lao dy smule jd gmuk cmne? bunct die bukan at perut je.. tp dada dy pun jd berisi.. tlg jelas kan.. nak tw sgt nihh

tomomolabbybibihmeow said...

Xp lawak je ayat comel :3

KriTikan PeDas

Grab This