Followers

13 March 2011

Liwat Dengan Besi Si Kaki Dengki..Kesian Anwar Hadi


bluuuuuuuuuuuuurrrkkkkk.......

Alhamdulillah....


perhhh...kekenyangan sungguh (sambil gosok-gosok berot)....




enak betul maggi yang memember aku masak tadi....dah la dia yang beli..dia masak pulak..perhhh...memang heaven betol la duduk kat rumah sewa nih...i loike~   XD






ok..so now..apa yang aku nak cerita tadi ek...




haaaa...pasal si kaki dengki...




apahal manusia nih kuat sangat dengki hu??...macam haram tahu....tengok orang lebih sikit, nak dengki...macam tak de life ar nak dengki-dengki dengan orang nih..cari la hobi lain...buat tambah dosa arr...dah la dosa dah memang menggunung..tak kan nak tambah lagi..yee dok??...




aku bukan apa...aku agak panas hati ar...tadi aku terusha video mamat mana tah dok kutuk Anwar Hadi...alaaa..yang mamat pemes kat Youtube tuh laa...aku minat gak usha video mamat tuh...BUT!!!..aku lurus yee..bukan bengkok-bengkok..tak percaya..korang leh tanya awek aku...wutwutwut....akhaz...








tapi normal la kalau duduk kat dunia nih...kalau dah nama manusia..memang tak boleh lari dengan sifat dengki-mendengki nih...korang ingat tak dulu..masa zaman Siti Nurhaliza nak naik...dia kena fitnah sebab skendel dengan aku...see, baru je nama nak naik..dah kena fitnah..sapa yang dok fitnah tuh??..haa tuh si kaki dengki ar tuh..sapa lagi...kesian dia tahu...lepas dia kena fitnah tuh..dia taknak dah keluar date dengan aku...last-last Dato' K jugak yang dapat...melepas~




soo rakan-rakan sekelian..buang la perangai kotor tuh...tak payah la buang masa nak dengki-dengki nih..bukan elok..tak meningkatkan ekonomi negara pun...cuba korang try berbahagia atas kejayaan seseorang..tak pun tanam impian dalam hati untuk jadi lebih berjaya dari orang yang berjaya tuh..dari korang dok kutuk-kutuk, maki-maki, menabur fitnah..bukan dapat apa....kan kan...




ok..sampai di sini saja carutan aku..aku nak pergi tido..dah kenyang, kena la tidur..baru perut boleh memboroi dengan riang...wakakka...




ok peeps....arioz~





4 comments:

Anonymous said...

Tuan Rumah 764: Deyy!! bil api tertunggak bila lu org mau byr?

CiPoT CeDoT said...

hekhekhekhek...(gelak-gelak malu)

shaerin said...

Manusia kalau jelesh cm 2 lah . Orang tu bagus , dok cri salah apa hal . atleast anuar 2 english dia superb !

p/s : perot tu jge2 lah uitttt~

CiPoT CeDoT said...

syg kan suka perut b yg boroi nih...hekhekhek...

KriTikan PeDas

Grab This