Followers

15 February 2011

Cipot Cedot Naik Hantu

hello peeps !!!

untuk melepaskan rindu dendam korang kat aku...jom reramai usha video pertama aku kat Youtube...(bangga wok..akhaz..)

cekidout yaww !!!...





time nih kepala aku tak berapa nak center sangat..tuh sebab terhasil nya video nih...lagi pun aku saja nak try-try buat vidblog..mana la taw boleh maju macam IniAnwarHadi ke  Nigahiga ke...kan kan...akhaz...


btw, thankz kepada korang yang sudi follow blog aku..korang memang super duper triper osem guys !!!...sumpah !!...akhaz....


TamaT...




p/s: kalau entri simple macam nih..baik tak yah dok tulis entrik..apadarrr !!!....

p/s/s: suka hati aku laa..aku punya blog...cet !!!

p/s/s/s: masalah nya..ko menyemakkan dashboard aku dengan entri sampah kau camni..

p/s/s/s/s: macam mana pulak entri aku nih ada kat dashboard kau??

p/s/s/s/s/s: LOL !!!!

6 comments:

xazryx said...

hhaha .ko tgh tension ke ape ?

CiPoT CeDoT said...

a'ah brader..time nih ngah stress..akhaz...

.:: dieylah :: said...

gg kitak kacak...hahaha...

series cun giler video nih...

=P

shaerin said...

hehe . ngekk doe .
comel2 ! :p

n@jwamz said...

hahahhahaa klako!!
wahhhhh gigi mmg cantekkk (>_<)

_pujian ikhlas nih_

CiPoT CeDoT said...

Dila:
thankz dila..hekhekhekhek..terima kasih kepada Colgate.hokhok...



sayang:
baru u taw b comel??..akhaz... :P



najwa:
temacih temacih...Colgate memang berkesan...akhaz..

KriTikan PeDas

Grab This