Followers

28 January 2011

Perempuan Annoyin'?? Yup ! Sangat Annoyin'.




'awak...tolong like status saya..temacih..'

'cipot...tengok la status baru i tuh...n jangan lupa like skali k..'

'jom reramai like status i...'



fakap!!!

tuh adalah ayat-ayat annoyin' atau dalam bahasa ibunda bermaksud men-jeng-kel-kan yang selalu singgah kat im facebook aku...perhh...bapak tenang suruh aku like status dia..ingat kerja aku nih apa??..tukang like status orang??...ngoi punya perempuan....



tah apa jenis manusia la dorang nih...kalau aku like status depa, aku dapat apa??..dapat kawin percuma tanpa mas kawin??..dapat kiss satu dua das??...dapat main congkak sama-sama??..dapat apa??...nan ado bak kata Azwan Ali Amboi Amboi Amboi (sambil cekang pinggang pastuh goyangkan pinggul)...



kalau sorang dua perempuan yang jenis macam nih tak pe lagi..nih ramai...kadang-kadang setiap kali dorang buat status baru....dorang suruh aku like...awat??..laa nih Mark Zuckerberg ada buat pertandingan sapa dapat like paling banyak, dapat jadi bibik beliau ke??...ada??..ado??..nan ado !!...(haaa jangan sampai aku ulang ayat 'nan ado' nih seribu kali...)






mengikut fisarat (firasat) aku...mungkin perempuan jenis macam nih perempuan yang kurang kasih sayang...tak pun dia buat macam tuh sebab nak ke-popular-riti-an-murah-an...sebab bila ramai orang like status dia..pastuh boleh la dia kembang hidung bila memember dia cakap...'wow...u nih ramai peminat laa..tiap kali u tepek status baru...mesti ada jejaka-jejaka hot like status u..jelous la i'...buto !!!



perempuan memang suka bangga eh kalau diri dia hot??...kalau low profile nampak hina ke??...tengok macam makcik cleaner kat poli aku..low profile jee...tapi hidop dia still gembira..tak de pon huru-hara....kembangkan la sikit minda korang nih wahai perempuan...haddoiiiaaiii...


tapi selamat awek yang suruh aku like status dia tuh cute...kalau tak...tak hinggin aku nak like...geeee  -,-



Tamat

12 comments:

ch!natsu said...

haha cis.. sib bek cun eh? =P
ala diorg nak manje2 ngan ko.. biarla.. haha~

atiEy_[azHa] said...

hahaa. memang cis. nasib baik cun ye? tak cun? haha. tak boleh bayang kena sound. ngee~~

CiPoT CeDoT said...

chinatsu;
nak manja2??..euuwww~...akhaz...



atiey;
kalau tak cun..remove fren terus...hekhekehk..kiddin'..hokhok..

fAiRy PrInCesS said...

x nah lak aku wat keje2 camtu. kalo btol2 orang suke x yah suruh like kan pon xpe, dorang like sendiri..

lea said...

nanti LIKE status aku ek

Emma Zaraa said...

hehe..mcm perli aku je..jgn lupe like status aku keh..huhu..

She's retarded said...

kekeke
tak faham betul dengan perempuan macam ni

CiPoT CeDoT said...

fairy princess;
yup !!..aku sokong..hokhok..



lea;
aik??.. -.-"



emma zaraa;
hekhekhek..ngok !!!...

CiK HaNi LaLaLa said...

baru tau rupenye ade gak org yg im sbb nak suruh kite like status dia...whahaha~

klu hani plak, org dah like status hani, bru hani rase nak like...itupun kalau tetibe dtg sewel nak like status sindri...ngeh3~

(^^)Y

CiPoT CeDoT said...

hani:
klu like status sndr xpa..xnyusah kan org..nih main paksa2 pulak..cepuk skali baru tahu..kan kan..hekhek...

haneyzatul.amira.amran said...

pelik tol lah manusie skg ni en
haha

CiPoT CeDoT said...

taw xpa...hekhek

KriTikan PeDas

Grab This