Followers

23 November 2010

Awek China Merembes !!! *.*







perhh !!...cun kan awek kat atas nih..haa awek yang berasal dari China nih nama dia Lin Ketong...nama dekat-dekat lontong sikit...kalau korang berminat dengan dia..boleh like facebook dia dekat Sini...


kepada abang-abang yang tengah bekerja tuh...kalau terasa ngantuk tengah-tengah hari nih..boleh la cuci mata tengok gambar awek nih..kasi segar balik mata tuh..hekhekhek..(bertimbun la dosa aku lepas nih)...


ceria kan hari anda dengan melihat picture awek nih..hekhekhek..tapi pahal muka dia macam patung yek??..berguni make-up dia guna tuh...huh~....arrgghhh...tak payah pikir berapa guni make-up dia guna..yang penting sekarang..kita kena usha pic-pic awek nih...tapi aku da tutup mana-mana yang patut..takut korang kena sakit jantung...hekhekehek...


ok...enjoy your day !!!









7 comments:

muhamadsufian89 said...

lets play football!!!

CiPoT CeDoT said...

harharhar...ko peminat dia gak ke??..hekhekhek

muhamadsufian89 said...

tak la..baru bukak je ikut link yg ko bagi tu..berdarah hidung aku dah..haha

CiPoT CeDoT said...

baik2 bro...siap kapas awal2...hekhek

KimiCnoL said...

hot2..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Lawak Johan dengan Zizan"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

nazihahisa said...

kulit licin tulus mulusnye huhu

CiPoT CeDoT said...

kimi,
hekhekhek....


nazihahisa,
tuh sebab make-up tuh..kalau tak make-up..mau muka macam cik kiah jual gelang..hekhek...

KriTikan PeDas

Grab This