Followers

05 October 2010

NoMore FaceBook





huhuhuhuhu....tiada lagi facebook...aku da tutup akaun facebook aku....sbb aku aku tutup???..haa mana leh kasi taw...rahsia kerajaan...akhaz...
soo lepas nih..if ada dikalangan korg yg nak anta surat cinta or mesej ugutan kat aku..sila anta thru email di wan_3rd90@yahoo.com .....sbb aku xkan active balik mem-facebook-ing dalam masa terdekat nih...

kepada awek2 yang merindui aku...(cet...bajet gila..)...aku harap korg dapat bersabar...nnt klu aku da betol2 free..aku akan active balik....hoh0

ok..nih je yg aku nak info kat korg...korg yg masih ada facebook..bersemangat la untuk meng-add dan meng-im segala jenis mcm manusia kat dalam tuh....ok??..akhaz... 

sekian.....wassalam....


6 comments:

adwafarahin said...

waaalaawei..bru nk anta surat chenta..da ttp akaun lak an..
heheh sbnrnye same la weyh..waa pon da ttp akaun fb nie..wat mse terdekat "no more FB" so keep it up k!

DiEyLaH said...

waaaa..rindula kat wan pasni...opsss..

emel die ade la...nak bgi spam bebanyak pasni..hahaha..

xdela..diela baik xpnh wat camtu..akhaz.. =P

CiPoT CeDoT said...

adwafarahin:
hekhekhek...
xpa2...
boleh anta surat cinta thru email..
akhaz...
ko pon tutup gak??..
nih mesti kan gado ngan bf nih..
an an an...
akhaz...

dila:
hohoho..
klu rindu wan..
boleh email wan yek...
wan rep nye..
dont worry...
hoho....

DiEyLaH said...

Wan..diela malas la men2 emel ni..hehe..karang penuh emel wan..haha..

bek tampal kat sini... tampal bebanyak pun xpe kan.. =P

CiPoT CeDoT said...

dila:
akhaz..
xpe2...
no hal...
rajin dila singgah...
trimaz....
^.^

DiEyLaH said...

dila rajin bila xde keje..haha hihi huhu.. ^_^

saje nk wat riuh kat sini... =DD

KriTikan PeDas

Grab This