Followers

21 June 2010

Waahahaha...aKu Da MaJu

hari oleh kerana aku terlampau rajin..(al maklum laa..selama nih aku bnyk malas, aku ngaku)...soo aku berhajat la nak up-grade sikit teratak usang aku nih..sbb aku da kena perli dengan beberapa org blogger..yang mengatakan blog aku nih terlampau berat..sampai komputer dorg heng masa  bukak blog aku nih..

p/s: jika ada komputer yang heng masa nak masok ke blog aku nih..tolong jgn salah kan aku..sbb sapa suruh korg menggatal nak masok blog aku kan, kan kan kan....akahz... 

dengan itu..aku telah menambah sedikit sebanyk widget yang canggih2...(canggih ke??)..ok, jom kita tengok widget baru apa yang aku tepek kat blog nih.. 


resent posts widget...sbb aku da letak widget nih..soo dega rela hati, aku telah buang blog archive aku..sbb aku rasa klu bnyk sngt..nnt berat..klu berat, korg gak yg bising..aku x bising, sbb tenet kat rumah aku laju..hohoho...



recent comment widget....haa benda alah nih pon aku da letak akt blog aku..sbb nnt mudah sikit aku taw yg korg ada komen post aku..nih terkial-kial la aku nak carik..ada org komen ke, x ke..soo klu ada natang nih..mudah sikit laa..senang aku nak reply komen2 korg..kang aku x reply kang, kecik hati plak..korg kan mudah sentap..hati bunga..kan kan kan....akhaz..




LinkWithin...natang nih aku letak bersebab..sebab nya, aku tengok bnyk otai2 blogger letak kejadah nih kat blog dorg..soo dengan gatal tangan nya, aku letak la jugak..mana la taw kan..aku boleh femouz mcm dorg jugak..hekhekhek...(x salah klu aku nak femouz kan??)...waahahaah


haa..3 natang nih je la yg aku tambah...ikot kan hati memang nak tambah  widget sampai muntah...tp takot makin berat plak blog aku nih...kang dengan aku2 skali susah nak masok blog sendiri..kan jadi masalah negara tuh..betol x??...

soo dengan ini..aku nak mengucap kan terima kasih la banyak2 kat Google..sbb bersusah payah menolong aku carik widget yang x berpaedah nih..akhaz...

ok, sampai di sini saja aku merapu..kita jumpa lagi esok...arioz, calobeteh~....


10 comments:

ayin~weeweet said...

saya pon baru godeh2 blog sy :)

CiPoT CeDoT said...

ayin:
godeh2 tuh natang ape??
boleh mkn x??
bunyi dia mcm gado2 je..
hekhek

fndrocka said...

org dah kata berat..lagi kau tambah widget eh.hoho

tapi aku tak rasa berat pun..simple ja

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

CiPoT CeDoT said...

fndrocka:
haa x berat kan??
bagoz2...
musti ko nya tenet laju mcm tenet aku..
akhaz...

~~dieylah~~ said...

maju suda..
teruskan usaha kitak..haha.
cam nk bg semangt jwp exam lak..^.^

CiPoT CeDoT said...

dila:
tuh la pasai...
xpa2..
nnt cipot nk jawap exem
cipot bg taw dila k
boleh dia bg semangt dengan menari poco2 tok cipot
(perlu ke???)
akhaz... ^.^

~~dieylah~~ said...

okey2..no hal..

boleh ba kalau kau..^.^
(tetibe slang sabah lak..e~~)

poco2??
aiseh..dah khatam bis step tarian tu..haha..

tp 3 thun yg lps la..time duk matriks..
skrg dh jd sejarh kot..hik3..

xpe demi cipot dila study blik..:P
(poco2 msuk exam ke??)huhu

CiPoT CeDoT said...

dila:
hekhekehk....
lucu la dila nih..
akhaz...

owh, dila dok matriks ke dlu..
matriks mane???

~~dieylah~~ said...

dulu dok matrik labuan...

lucu ke..adushhh...kna than hidung ni..
tkut nnt angin msuk byk..ahakz..^.^

CiPoT CeDoT said...

dila:
owh..
dila nih org2 pandai jugak yee
c mcm cipot..
layak duduk poly je..
huhuhu...

KriTikan PeDas

Grab This