Followers

21 June 2010

i aM GooD LoVer..Hoyeeehh!!!

sumpah boring gila pagi nih...jadi, secara sengal ye aku pon p la jawap quiz2 yang ada kat facebook tuh..bukan niat nak meramal masa depan ye..harap maklum..tp saja je nak test..da lama gak aku x jawap quiz2 kat facebook nih..soo saja nak try test arr...x salah kan, kan kan kan...  ^.^

td secara x sengaja..aku ada jawap quiz pasal cintan cintun...da lama aku x menjiwang kan diri..soo sekali skala nak jiwang2 karat, xpe kan..hekhek..

ok, nih result yang aku dpt dari quiz yang x berpaedah tuh...cek it out yooww~!!!


(klu kurang jenis, sila gosok mata korg ngan berus jamban)

korg nmpk x tuh...quiz tuh puji aku tinggi2 kot...soo kepada yang buat quiz tuh..ko leh jumpa aku..nnt aku blanja ko coki2...hekhek

tp yang aku pelik ye skrg...quiz nih pasal cintan cintun kan..tp apa ke hal dia tanya warna kegemaran ,tarikh lahir,number ic,warna kulit, ketot busuk ke wangi...ada kaitan ke??..xdek kan, xdek kan..soo kepada yang buat quiz tuh..sila cek otak kanan anda stabil ke tidak, ye....

ok, sampai di sini saja sesi kutuk mengutuk quiz kat facebook..semoga pihak facebook x block aku nye account...hekhek...ok, sekian..calobeteh~!!!

6 comments:

~~dieylah~~ said...

you r a good lover??

mmm..ok..

congrate u r a good lover..
keep it and well done..don't noty2..

hahaha..blh x tu jd jwpn kuiz tu..hik3..
^.^

CiPoT CeDoT said...

dila:
good lover ke??
hekhek..
lepas nik kena tanya ex99 cipot r..
am i...
hekhek

akhaz...
cuba di try kuiz nih tengok..hekhek
good luck..akhaz..

~~dieylah~~ said...

pergh..ex99??

byk gilerrrr..^.^

or..100-99 tu..ahakz..

kalo tol 99 tu..u r not gud lover.hahaha

xdela..kamek gurau aje.. ;P

CiPoT CeDoT said...

dila:
hekhekhek...
xpa2..
cipot suka org jujur..
yaa cipot bukan percinta terhebat..
tp pencinta wanita..
ceewahhh~...
akhaz..

(ex99 tuh hyperbola je la dila)

~~dieylah~~ said...

pencinta wanita??

bgs2..nnt nk ckp kt mak wat cipot jd menntu..ahakz..
sbb cipot pencinta wanita..bkn pencinta jejaka..
haha..

hyperbola ke??ooo..ingtkn bombastik td..ee~
(mentng2 skrg gila bola..nk jugak da pkataan hyper-bola tu..hik3)

CiPoT CeDoT said...

dila:
hekhekhe..
napa kena bg taw mak pulak..
bukan nye mak yg nak kawin..
akhaz..

demam bola kan..
normal laa...
akhaz..

KriTikan PeDas

Grab This