Followers

17 June 2010

RedTube & TuBE 8 di bLocK

ok...aku da x boleh nak sabar lagi dah...da lama aku bersabar dengan perangai korg..

tp hari nih, malam nih,saat nih...aku x boleh nak sabar lagi...aku akan luah kan segala-galanya..supaya korg semua tau yang Redtube, Tube8 dan segala2 mcm tube da kena block...

soo xpayah korg nak berangan yang korg leh usha website2 lucah tuh lagi...klu menyangap sngt...kawin trus...klu xdek calon lagi, haa pandai2 korg la beli pasai malam ke, sebelah 7e ker,bengkel terdekat ke..haa pandai2 korg laa...


soo sekarang persoalan dalam otak kuning korg da terjawap ...lagi skali aku ulang...REDTUBE DAN TUBE 8 DAH KENA BLOCK...sekian.... 



6 comments:

Hapiz Rahman said...

hahaha... memang aku dah sedar lame dah./

Ery Farieha said...

bagus
oooooo
layan gk ek? :P

CiPoT CeDoT said...

hapiz: ko musti regular visiter nih..aku taw da..harhar...

ery: eshh~...no la...saja buat enri nih sbb ramai sngt org carik kat google..huhu

Anonymous said...

padam muka x leh nengok..ahaha..

~cp~

CiPoT CeDoT said...

a'ah...padan muka dorg..harhar....

Kojo Senang said...

ingat hebat sgt la Malaysia nie block.. boleh jer aku masuk..

KriTikan PeDas

Grab This