Followers

24 June 2010

Microsof Word Boleh Buat Magic

salam semua...
hai hai hai...

sebelum aku memulakan cerita..aku nak berterima kasih la banyak2 kepada sesiapa yang sudi baca blog aku yang x berpaedah nih..hekhek...aku atw..korg yg abca blog aku nih semua syg aku..kan kan kan..hekhek..aku pon syg korg jugak..wahahahah..(ikhlas nih..serioz)..hekhek..soo kepada yang datang sini..sila jemput dtng lagi yee..jgn malu2..jgn segan2..klu korg rajin singgah sini...nnt aku bg korg coki2 sorg sato..akhaz..

ok, kita kembali ke tajuk asal..korg percaya x, kita boleh buat magic dengan menggunakan Microsof Word??..x percaya??..haa meh aku nak tunjuk bukti....

cuba korg try buat....

1. Bukak Microsoft Word korang.

2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY ..  Q33 NY ni adalah number pesawat yang melanggar WTC tu..

3. tukar saiz font tu kepada saiz 48.

4. Korang highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada font WINGDINGS.

korg akan dapat pic mcm kat bawah nih...


cuba korg tengok gambo nih betol2....WTC kena langgar dengan pesawat...pastuh ada lambang tengkorak dengan gambar Yahudi...hum??...mungkin ada maksud tersirat kat dalam gambor nih..aku rasa laa..x taw la pulak korg rasa apa..pahit ke, manis ke...

aku taw..benda nih da ramai org taw..aku saja nak tepek kat blog nih..mana la taw, ada org yg x taw lagi kan..soo x salah klu aku nak bg taw..sbb taw menahu itu kan satu ilmu..kan kan kan...

soo nih je yg aku nak berkongsi ngan korg pagi nih...kita jumpa lagi bila aku free...chaw cin chaw....  ^.^

5 comments:

Hapiz Rahman said...

ddah lama try trick nie.. haha

Zaini Punye Citer said...

owh..baru tahu..:)

CiPoT CeDoT said...

hapiz:
yup,
natang nih da lama da..
saja kau ank ungkit balik..
hoho

zaini:
akhaz...
ok la tuh bru dari x taw langsong..

miss fieqa said...

xpena tahu ! *bangge* hoho :D

CiPoT CeDoT said...

fiqa:
hekhekhek...
^.^

KriTikan PeDas

Grab This