Followers

20 June 2010

maTa aKu CaNtik juGak

giler bapak..jam sekarang da pukul 5.10 pagi....aku still xtido lagi..hebat kan,hebat kan??..soo kepada sesiapa yang nak  menawarkan aku jawatan pak guard..korg leh contek aku..lagi pon skrg gaji pak guard akan di naik kan, kan??..soo boleh la kot aku kerja bidang tuh..huhuhu

stop...cukup aku mengarut buat seketika..sekarang kita pergi ke tajuk utama kita...

untuk pengetahuan korg..aku dengan mereng ye, saja je la nak try masok contest ..menang kalah belakang cerita..yang pasti, aku nak menang jugak..wakakakak...lucu kan aku nih..akhaz..

ok, si awek cun yang bermata bulat telah mengada kan Contest Mata Menawan...aku taw..contest nih dia buat khas untuk perempuan je..tp sbb aku ada masalah kecelaruan identiti..aku gatal jugak nak masok..plus, aku taw mata aku cantik...( puji diri itu indah)..kan kan kan..hekhek

ok, nih pic yg aku nak wakil kan untuk menang..ceh ceh ceh..hekhek..saksikan lah....





haaa..kan aku da kata..mata aku boleh tahan cantik jugak..(wakaka..lagi skali aku ulang..puji diri itu indah)...hekhekehk

'rabun itik pon ada hati kata mata cantik..puuihhhhhhh!!'

aku taw, korg musti ckp mcm tuh punya kan...sbb mulut korg kan mcm longkang..aku taw tuh..akhaz..

yee..aku taw mata aku x lawa..plus rabun itik..(asal nak salah kan itik plak..sian dia)..tp klu aku gatal tangan gak nak masok..korg nak buat pe??..haa haa...eee x boleh aku..(emo kejap)

di sebab kan gadis si cantik manis ( klu nak menang..kita kena puji tinggi2 si pencipta contest nih..akhaz) tuh paksa aku tag kan contest nih kat 2 org atau lebih..soo dengan ringan bontot ye..aku tag kan kejadah nih dekat:

                 http://atqhaypnyentri.blogspot.com/
                 http://rutinrutinsufea.blogspot.com/
                 http://halieydabiakswk.blogspot.com/


tiga org je la aku tag..ikot nafsu aku..memang aku tag seramai tujuhpuluhratus orang..tp sbb bontot aku berat pagi2 buta nih..soo 3 org cukup kot...kan kan kan...hoho

klu korg berminat gak nak join contest nih walaupon korg x kan memang..korg leh klik kat sini ...klik guna idong yee...harap maklum..hoho..

da..sampai sini je aku merepek..aku nak p tido..sumpah gantok tahap dewa maut nih..huhuhu....



29 comments:

cik paro said...

mata kamu memang cantik..
ciptaan tuhan..
redup je..

CiPoT CeDoT said...

cik paro:
hekehkehk..temacih...
redup??
mata redup bukan untuk org nazak ke??
hekhek

simawarhitam said...

waah, cayalah cipot.

CiPoT CeDoT said...

simawarhitam:
waahahahahha...
^.^

cik panadol said...

perh...sekali tgk macam mata perempuan la....2 kali tgk mcam mata 'adik-adik'....3 kali tgk macam mata bapok pon ada hahaha...

CiPoT CeDoT said...

cik panadol:
waahahaha...
kejam ye ayat...
tuh mata jejaka kot..
jgn salah paham..
im str8..
hohoho

~~dieylah~~ said...

waaa..kamek di tag di sini..
huk3 terharu..thanks cipot..

tapi..

trus terang cakap dengan sepenuh hati & keikhlasan sy nk cakap..

MATA AWAK MEMANG CANTIK!!...

^.^

aa..jgn gelabah..duk diam2 pas kna puji..
nnt org nmpk hidung ngah kembg bagga..ahakz..

hihi..mata sy kurg cantik la encik cipot...nk petua blh..;P

CiPoT CeDoT said...

dila:
hohohoho~!!!!
suka suka suka...
ada org puji..
hekhekhek..
thankz dila...

pertua??
xdek laa..
sebab cipot muda lagi..
harharhar...
geeeee~!!!

mOLLie said...

haah..betul2 cantik...~

jage mate elok2..hehehe..

CiPoT CeDoT said...

mollie:
hekhekhek...
temacih...
jaga mata elok2???
da terlambat la nasihat tuh
sbb mata nih dah rabun, hu~ T.T

~~dieylah~~ said...

laaa..npe xde petua..dila pun muda lg..
ahakz..

jelesssss!!!tgk mata yg cantik kt ats tu..
nk mata cmtu jugk...
(cuba bersyukur dgn mata yg ade ni..ee~~~)hihi..

CiPoT CeDoT said...

dilah:
tuh la pasai...
bersyukur je laa..
kang tuhan tarik nikmat tuh kang
haa menyesal seumur hidup..
akhaz...

dila kan muda lagi..
soo minx pemuda laa..
harhar...

mangosteenager said...

Ada can menang kaw ne taw.....

CiPoT CeDoT said...

mangosteenager:
akhaz..klu rezeki syukur laa...
hekehk..
tp taw ye..
xkan lelaki memang contest tok kaum hawa kan..
mata awek2 lagi cantik dr mata jejaka2...
huhu

Si Kenit said...

amboiii
jambulah mata dia
gudluck. hahaa

CiPoT CeDoT said...

si Kenit:
kamu nih musti ada masalah kecelaruan diantara jambu dan mata kan??..
hekhekhek...

NuR fAtIn FaTiHaH said...

haha~lelaki pun bule jew join cik abg ;)
haha.awk hansome ;)
lawa mata.thanks sbb join contest faten :)

p/s thanks sbb puji hahah

CiPoT CeDoT said...

fatin:
hekhekhek..
die puji kita plak..
nih yg segan nih..
akhaz...

nuyuEna said...

good luck kawan..:)

CiPoT CeDoT said...

nuyuena:
trimaz... ^.^

♥CIK SHA♥ said...

gud luck..first time jumpe laki join kontest cenggini..hehe..

Anonymous said...

cantek mate incek!!

~ ( LayDee_N ) ~ said...

:) nice eyes... syg terlindung dsebalik cermin mata. ngeee... wish u luck. menang lens, so tak yah pakai cemin mata daa.. heee

CiPoT CeDoT said...

anonymous:
waahahahha...
trimaz2...
^.^


LayDee_N:
waahahahha....
nak buat mcm mana da rabun ayam,...
akhaz..
tp x reti pakai lens arr..
hekhekh..
klu menang syukur la..
thankz yee..
geee~....

CiPoT CeDoT said...

cik sha:
hekhek..
ok arr cipot memecah kan tradisi..
hekhek

Sesumpah said...

weehh mata kau boleh buat gulai haha

CiPoT CeDoT said...

sesumpah:
waahahahaha...
sedap sngt ke sampai nak buat gulai..
kejam uh~....
akhaz..

Sha-na.Szied said...

salam fez time singgah

mata anda hensem la :)
moga2 menang..~

CiPoT CeDoT said...

sha-na:
mata hensem???
wahhhh?????

KriTikan PeDas

Grab This