Followers

14 June 2010

kePaDa Otai2 BLogger..ToLong!!!


huhuhuhuhu~  T.T

sedih dowh...aku x dapat nak upload vedio kat dalam blog aku nih..tulun, tulun!!!

kenapa org lain boleh upload video dengan tenang dan gumbira..tetapi aku x boleh upload??...ini tidak adil sama sekali...huhuhu...ada kah oleh kerana blog nih terlampau sampah sehinggakan pihak blogspot.com block uploader vedio aku...huhuhu  T.T  ...tulun,tulun!!!

klu korg x percaya, korg tengok pic kat bawah nih....



haaa...ada korg nmpk tempat upload vedio..xdek kan, xdek kan....

huhuhu...apahal la kejam sngt..mcm mana aku nak upload video2 kegemaran...sedih arr mcm nih...huhuhu

soo kepada blogger2 yang saya sayangi dan saya kasih..tolong la aku...mcm mana nak kembalikan uploader video tuh....klu korg dapat tolong...nnt aku blanja korg makan siput bakar..kat penang ada port best oo..aku da try semalam...

huhuhuhu...tolong yek, tolong yek..... T.T  


12 comments:

syAzAnA said...

kalau copy the code jeh xboleh? then, paste.

CiPoT CeDoT said...

yg tuh boleh..but klu nak upload from computer mcm mana pulak..hum~?????

Megat Azfar said...

der..tak digalakkan upload video via blogger. nanti bandwidth exceed limit nnti. upload je gune facebook ke hape, pastu link jela.

Ery Farieha said...

jom la gune draft.blogger.com
;)

DaHLia said...

bro, try guna Windows Live Writer..mudah nk upload2 ni.. :)

Windows Live Writer

CiPoT CeDoT said...

owh ya ka..tp segan nak upload kat fb..klu nak upload kat blog jugak lagu mana???..

CiPoT CeDoT said...

ery: draft.blogger.com???..ok3..thankz.. ^.^

CiPoT CeDoT said...

Dahlia: window live writer??..apa ke natang tuh??..hum~??

Megat Azfar said...

haah la! ko gune draft blogger erk? aku ade je, asal ko takde? kah kah kah.

CiPoT CeDoT said...

megat: ok3..aku try guna draft tuh..thankz guyz...

DaHLia said...

klik link yg akak bg kat atas tu..lebih mudah,
nak taip entry tanpa internet pun senang :)

CiPoT CeDoT said...

ok kak..thankz ya...akak bnyk membantu... ^.^

KriTikan PeDas

Grab This