Followers

26 June 2010

KaU SomBong La!!!

pernah x korg kena sound mcm nih
'ko sombong ek sekarang...'
pernah x , pernah x???..ape perasaan korg masa kena sound mcm nih???..
seingat aku semalam la aku kena sound mcm nih..semalam aku start pendaftaran untuk sem 5 kat Poly Kulim..

masa aku berkawad nak p ke dewan untuk pendaftaran..ada seorg member aku nih dia sound..'oo puting (sesetengah member aku panggil aku dengan gelaran 'puting')..ko da sombong skrg'...aik??..terperanjat tenok gak aku bila kena sound mcm tuh...

sejak bila plak aku nih sombong..aku nih jenis senyum sampai ke telingga (sbb nak tayang gigi cantik...wakaka)...penat2 senyum..pastuh org kata kita sombong plak..mau x angin...

sebenarnya masalah nih sampah sngt untuk di perbesar kan..tp aku saja nak cerita..sbb aku nak menyokong salah satu group yanga ada kat FB..group tuh bertajuk...


klaka gak 1st aku tengok page nih..tajuk dia x boleh blah..hekhekehk..

klu korg x suka gak org cko korg sombong..apa lagi..jom join natang nih..klik sini kuat2 klu suka..(klik guna bulu mata..lagi afdal..akhaz..)

4 comments:

liyana aziz said...

selalu gak dgr ayat ni.. =)

CiPoT CeDoT said...

liyana aziz:
slalu degar???..
haa musti liyana budak sombong nih..
akhaz.. ^.^

Hapiz Rahman said...

hahaha. selalu aku cakap gitu kat orang.. tpi gurau je..

CiPoT CeDoT said...

Hapiz Rahman:
aku taw..
ko mesti ckp kat awek ye...
normal laa..
permulaan ayat untuk meng-ayat..
akahz..

KriTikan PeDas

Grab This