Followers

03 May 2010

SoRy Bz GiLer BaHbie

assalmuallikum dan selamat sejahtera saya ucapkan kepada tuan, puan, Dato, Tan Sri, Datin, Cikgu, Rakan-rakan sekalian...(perhh panjang melebar aku nya kata-kata aluan)

sory der..da berjanggot da aku x up date blog..sumpah bz giler..aku x tipu..aku taw korg rindu celoteh dan bebelan aku..kan kan kan..(jejeka perasan)...tp nnt, in'allah...aku aku up date blog..aku tulis segala aktiviti aku...tp minggu nih memang bz giler..sumpah...

untuk mengubat rindu korg kat aku..nih aku tepek sato pic...sato je laa..mana boleh lebih2..nnt korg bomoh kang..haa x pasai2...akhaz...ok assalammualikum....ariozzzzz~!!!



5 comments:

haziqah said...

hahaha..mendee la satoo pic jee...len kali tak yah letak lgsong...haha...dah la air tuh menyelerakan..mematikan mood neh nak blogwalking...sebb nak pastikan air ape tuhh...haha..=)

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu...sedapnye air..td minum gak air tu..selamat kembali berblog..

CiPoT CeDoT said...

hahahaha...temacih...tuh air just tembikai..memang best..fresh abis...dah la glas die beso gajah...tuh dekat pasar keramat..memang holiau arrr....lagi2 skrg panas kan..perhh klu dpt lain..memang syahdu arr..akhaz...yum yum...

Anonymous said...

hahaha...tu ar kn wan, dkt2 nk beh LI ni kan, sntiasa sibuk, buku log and report.! haha.. xpa. nti beh LI, giat smula yea.? hehe..

btw, nice pix, comeyhnya wan..haha..;)

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

akhaz...tuh la pasai..bz mengalah kan menteri...(sebenar nya buat2 bz ja)..hekhek...

ya..trimaz..lu come juga.. ^.^

KriTikan PeDas

Grab This