Followers

13 April 2010

aKu daPat haDiah...hoOyehH~

yaaahoooooooo~....aku dpt hadiah...musti anda-anda merasa jeles yg membuak-buak setelah membaca tajuk entri nih kan...(tolong la nak jeles..plesss~) :-> kenapa perempuan suka guna ayat nih haaa????!!!!

ok, seperti yg telah aku janji kan kat entri ni....kali nih aku akan mencerita kan betapa sayang nya aku kat fb kerana telah membuat kan aku mendapat 2 hadiah sempena hari jd aku pada 12/4/ (maaf,tahun tidak dapat di pamerkan)...terima kasih,terima kasih aku ucap kan...akhaz..

aku telah dpt hadiah dr 2 org rakan aku...syg korg arrr...(mau x syg,da dpt hadiah bru nak syg2...eshh~)......seorg perempuan dan seorg lelaki...2 2 member kamcing aku...(kamcing selepas dorg berniat nak bg aku hadiah..sebelum nih kwn biasa2 saja)...huhuhu~

kita mula kan hadiah yang di terima dr perempuan yaa....ladies 1st la machaaa....

korg nak taw hadiah nya hapa..haaa moh baca moh....



see see....aku dpt tengok movie this sabtu lorhh..haaa jgn jeles..ingt senang ka perempuan nak blanja tengok wyg..slalu nya aku je la yg kena curah duit time tengok movie..tp kali nih..waaahahahaha...perempuan plak curah duit kat aku...
cuba korg tengok betoi2 pic kat atas tuh...ada gak org yang dok jeles kan..eshh~ dorg nih memang xleh tengok aku nak senang skit....ada jaa yang x puas hati..aku pon x paham la kenapa...y haaa y~!!!!

sabtu nih nak tengok cita apa yek???...cita katon ke??...cita jiwang2 ka??..cita lawan2 kaa??...cita tamil ke??...ahh!!!! kita ketepi kan dlu crita apa yang aku nak tengok...skrg kita terus kan dengan hadiah  ke2 yang aku dpt..ayoh~!!!


maaf yaa...maksud syg dia kat atas tuh..dia syg kan aku sekadar seorg teman...tidak lebih dr tuh...dia bukan pasangan se-gay-an aku...tp die adalah housemate aku kat kulim..soo harap maklum..jangan klua kan gosip2 yang tidak enak di dengar yaa..aku x suka gosip2 nih..klu gosip ngan Dato' Siti ke, Erra Fazira ke, Syarifah Aini ke, Zaitun Sameon ke, ok la gak...

mungkin korg x paham kan konsert apa yang kitorg bicara kan..bukan konsert dangdut,bukan juga konsert mat2 indon, serta bukan juga konsert2 liar..tetapi konsert kumpulan rock yang terkenal kat tanah air kita...kumpulannnnn~~~...jeng jeng jeng jeng....kumpulan Search & Wing...Konsert Double Trouble...kat Bukit Kiara...ayoh beramai-ramai memeriah kan susana..(perhhh~...sejak bila plak aku ada share tok promosi kan konsert nih??)-persoalan disitu...

syukur alhamdulillah..ada gak org nak blanja aku..huhuhu...suka suka...tp aku ada mengamal kan petua..klu kita nak org baik nagn kita..kita kena baik ngan org jugak...soo aku pon balas la jasa baik dorg dekat aku..korg nak taw apa aku balas kat dorg..haaa moh layan moh.....




 (nih pon dikira membalas jasa ke...apa derrrr)


 ye laa..nih je pon yg aku dpt balas...klu aku tulis kat wall aku..nnt suma org akan baca..nn nnt musti org ckp...'wahhh baik nya sipolan sipolan tuh blanjha cipot...musti dorg tuh org baik2'...haa see see...da doa da tuh..dan musti ada jugak yg ckp...'wahh kaya nya mamat/minah nih , sanggop dia blanja cipot'...haa doa jd kaya tuh..klu 44 org yang doa,...mau x kaya-raya dorg tuh...jd, kepada sesiapa yang nak jd kaya-raya..sila beri kan aku hadiah..harap maklum..hu~

klu korg nak berkawan or berkenalan ngan si minah nagn mamat nih..korg leh add facebook mereka...facebook cik minah...facebook encik mamat.....2 2 nih single...soo korg boleh la ayat dorg..mana la taw dorg blanja korg plak ke kan..rezeki~....


ok...sampai di sini saja celoteh aku...aku nak p rehat kan jari sat..dr td dok bergerak jaa..norm  la kan..slalu korek idong..jari pon aktive arr...hekhek...ok chhaaawwwww




p/s: klu korg nak bg semua pic tuh clear..sila hentak kat laptop/pc korg dengan lesung batu..harap maklum...

4 comments:

ellefirebolt said...

Salam Encik Siput,

Kamoo apa khabar? Lama betui akak tak online. Sibuk la katakan. Ni online sebab isi e-filing income tax. Sihat ke kamoo? Jaga diri baik2 yer? Akak bz sgt2 harap2 lepas dua minggu akan datang ni, boleh la berehat seketika.

Tak sempat nk blogging or fbeeing these days. Argh!!!!

Adios mate!

CiPoT CeDoT said...

salam kak ella,

saya baik jaa...sihat..da makin sihat gamak nya..berat pon da naik..lemak pon da terkumpul dengan bnyk nya..syukur..akhaz...

alaa..patot la lama x dego crita..akak sihat??...da lama akak x bertenggek kat blog saya nih kan..hekhek...miss u alot laa... ^^

Anonymous said...

hihihih,bestnya dia...

bak kta dia sndiri, rezeki ulang tahun..yea x wan.?? hihih...;)

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

yup yup yup...
rezeki..trima je la ngan tangan yg terbuka...
hekhekehk... ^^

KriTikan PeDas

Grab This