Followers

17 February 2010

SaYaNG MerEKa

hallooooooo~~.............

bowing shial pagi2 nih..eh??...pagi ker...da kol 12 lebih kowt...mampoz laa...aku still mood pagi lagi..hekehkehk..normal ar kan..slalu bangon kol 1, 2 petang..soo kira nya kol 12 nih still pagi lagi la bg aku...korg paham x apa aku melalot nih??..xpaham!!...buat2 paham je la nyerk..

sebeno nya aku bru je bangon tido nih..smlm x cukup tido arr...aku p meng hang out kan diri dengan memember sebaya...dorg ajak melanun kat KL..so aku dengan ringan tulang nya gerak la sama..kang aku x pg kang..dorg kata aku mcm anak dara plak dok umah manjang...

balik plak kol 2 3 pagi..mau x bengkak nya mata kau pg opis hari nih...aduyy laaa..terpaksa la aku pinjam bedak adik aku tepek kat muka skit..( tolong jgn percaya)...

masa ngah sesedap buat kerja sambil makan koci sambil korek idong...tetibe terlelap plak..dlm sejam gak la aku membuta kat opis aku yang sungguh sunyi dan tenang ini..sungguh nyaman rasa nya bila bangon dari tido...huh~~

aku sebenanya bukan nak cita pasal aku membuta kat opis..nih kalau boss aku baca blog aku nih..( buang tebiat apa boss aku nak baca blog nih)...mau aku dihina dan di caci secara berperingkat..huh~~

aku sebenanya nak tunjuuk kan pic aku nagn 2 wanita dlm family aku yg aku syang ketat ketat...korg nak taw sapa??..haaa meh usha....




haaa nih mak aku ngan adik aku (gumox)
muka aku mcm budak baik bukan??
hekhekehk..
tolong puji....
geee~~






sory..
aku x rety beraksi gedik..
nih pon mcm bodo2 alang je..
huh~~





nih si gumox
ko ingt ko cantik!!..
~.~





^_^





seksi kan bibir aku..
mcm kak nita dowwhhhh....
gehgehgeh....
(gelak beso)



tamat.....


13 comments:

Anonymous said...

Encik Siput,

Very nice photos of your mum and sister. Good boy! =) Keep being this nice guy ok? hahahaha :D

Btw, apa la u nih, sempat lak komen bibir sendiri seksi muahahahahaha! klakar la wey~

And my sister kata, u're alike myself, cakap byk! hahahahaaha siann adik aku.

Last but not least, I like this post. I love blog, but heavy stuff lah~ u budak2 don't like one. Hehehehe =)

Selamat bertugas, jgn asyik tidoq tau. Tulah akak dah kata, tidoq awai. Kan kan kan???

-Suhaila-

~~dieylah~~ said...

Baik sungguh!hehe..nk puji ni..(*dlm hati ikhlas nih..)hik3..i'm ol wez love my mum too...be kind and keep them deeply in yr heart okeh!..^.^

CiPoT CeDoT said...

kak ella: alaaa klu tidok awai x bujang laa..hekhekhek..trimaz coz be my reader..love yaaa...akhaz..


dielah: okey...baik ker??..akhaz...nnt nak tunjuk pic nakal2 pulak laa..hekhekehk

Anonymous said...

what a nice post.! soO sweeT la..

suka sgt3.!

nti wan amek pix ngn family bg bnyk3 agy okeyh.?

jgn lupa kim slam to ur family yeah..

^_^

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

ok...
nnt wat tepek bnyk2 pic ngan family..
gehgehgeh..
sebenarnya wan jarang snap pic ngan family...
kat laptop nih pon xdek satu fail pon pic ngan family..
pic ngan memember bnyk arr..
hekhekehk

Anonymous said...

haaaa..bgusz3..lpasz neyh..
penuhkan wan nya lappy ngn gmbaq brsama family tersyg plak...okeyh.?
hihihih..

;)

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

in'allah..
lepas nih kluaq bilik jaa nak snap pic..
bia berkumpul pic family dlm lappy nih..gehgehgeh....

Anonymous said...

hahahaha...biar berkepoL3 ekh.??
haaaa..cmtu pn xpa..smua pn on ja owh..
hihihihih..;))

tp nti jgn lupa plak wat blog agy..bleyh ar mencurik agy kn3...hahahaha.!!

just kiddin'..

^_^

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

akhaz..
curik la, wan x kisah pown..
kawan2 kan??..
gehgehgeh..
jgn p bomoh sudah..
hekhekehk...

Anonymous said...

hekhekhek..haaa..da org tu bg green light..
pa lg..dia boh gmbaq..kita curik aja la..ekh3.? hahaha.!!

hurmm..aiseyhh..cheq x wat naya dkt wan pnya la..
dun worry, I am not dat kind of girL..
stiLL waras owh..hehehe..;))

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

hekhekhek..
i knw that..
lu kan baik..
gehgehgeh..
suka la tuh, suka la tuh..
org kata dia baik..
haa tengok..
da kembang kuncup da...

Anonymous said...

hakhak.!! eyh..mna da kmbang kuncup pn owh..
wan tipu.! hahahaah.!!
baek ka cheq.? hakhak.! naahhh... mepek la wan.. mna da baek..I am da same like others ja..

^_^

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

cesh cesh cesh..
rendah diri nyer lu nih..
akhaz...
kalau wan
org ckp wan baik..
wan akan jawap..

'yup, aku memang baik..baik sngttttTTT!!!'

akahz.. ^_^

KriTikan PeDas

Grab This