Followers

12 February 2010

bLoggeR BoY



dulu masa awal2 aku start bloging...member aku slalu sound aku...'xjantan ar buat blog'...'blog nih untuk budak2 perempuan je dowwwhh'....'ko nih mcm pondan ar buat blog'...ko taw aku sound apa balik kat dorg...' ko nak aku tunjuk kan jantan aku mcm mana..rogol mak ko?!"...bila aku da sound mcm tuh baru la dorg senyap..sory nyerk..mulut aku nih bukan nya baik mcm malaikat....huh~~

korg nak taw mana mana aku boleh terjebak dgn blogging nih??....1st aku tengok cita Blogger Boy..alaaa yg si Budi buat blog gay tuh..wahaha..xboleh blah org kata die buat blog gay..padahal di lukis muka awek mcm jantan..gehgehgeh....

sejak aku kenal crita tuh..bru la terdetik dlm fikiran aku..'perhhh hebat gak kalau ada blog sndr kan?'...so aku start la buat blog kat myspace..kat situ la aku luah perasaan marah, benci, suka dan duka...

aku sukaaaa sngt berckp...n aku nak, bila aku berckp semua org dego..so aku tulis blog nih supaya bila aku nak bercerita..satu dunia boleh baca,...dlu xdek sapa taw blog aku nih..tp skrg ada la dua tiga kerat yang taw..kira ok la tuh..aku pon masih hingusan lagi dlm bidang bloging nih...gehgehgeh...

so aku nak mengucap kan trimaz kat Blogger Boy sbb bg aku semangat tok buat blog yang merepek meraban nih...kalau korg rajin korg usha la crita Blogger Boy nih..best siot...jalan crita gempak gak laa...aku jrg layan crita melayu...tp crita nih betol2 membuat kan aku duduk bersimpoh tanpa menoleh kiri kanan masa tengok crita nih...hebat sehhh..tumbup!!!

2 comments:

~~dieylah~~ said...

best ek cite tu...sy wat blog nk simpan kengn je..xsuke tulis diari so blog la tmpt nk tulis papepun...truskn berbloging..yeah~

CiPoT CeDoT said...

trimaz..diela pon sama jugak..trus kan berjuang dlm bloging..gehgehgeh...

nak simpan kenang??
owh nnt bila da ada anak..boleh anak bcakan..nnt bru boleh anak dielah taw perangai dila masa muda2..gehgehgeh...

KriTikan PeDas

Grab This